Zzllall Kızıma asla içime sinen bir isim bulamadım meyranın tınısı hoşuma gidiyor anlamıda çok güzel. Meyra adında tanıdığı olan var mı nasıl oluyorlar 💖
Sumeyyealts Zzllall evet var çok akıllı çok sakin bir bebek konuşmaları beni bitiriyor kuzenimin çocuğu al karşına otur saatlerce izle 😂🥰
Haziran2023 Zzllall benimde kızım olucak Meyra isminden başka isim beğenemiyorum çok içime sindi ama pek kimse bu ismi bilmiyor söyleyince garipsiyorlar 😔
Zzllall Haziran2023 bende aynı sorunu yaşıyorum ama anlamı çok güzel ve onun daha önemli oldugunu düşünüyorum, lina maya bu isimlerde bana hiç hitap etmiyorum ama seveni çok
tugcesakzci Zzllall evet kuzenimin adı Meyra kendisi çok akıllı, zeki, söz dinleyen uslu bir kız. Konuşması, sana tak diye birden sorduğu bilmiş sorular vs. Her yönüyle çok iyi.. Bence koyabilirsiniz çok güzel isim
OznurCaglar41 Anlamını öğrenebilir miyim ? Söyleniş olarak gerçekten hoş. Bende isim bulamayanlardanım belki yazarım bi köşeye 😀
Zzllall OznurCaglar41 Güzelliği ve aklıyla çevresini aytınlatan kimse Parıldayan ışık Meyra isminin analizinde dogruluk, erdem ve fazilet gibi kavramlar öne cikmaktadir. Bu isme sahip olan kimseler irade gücü yüksek, kendinden emin olan kisilerdir. Meyra ismi güclü bir karaktere isaret eder.
Zzllall OznurCaglar41 bu arada benim adımda zülâl saf temiz berrak su demek ismimi çok beğenirim kimse ayıplamasa kızımada koyardım yani 😂