bademommss__ Kızlar merhaba bugun itibariyle 36 haftalık olduk cok sukur🌸 ilk gebeligim zaman azaldıkca dogumdan korkmaya ve heyecanlanmaya baslıyorum siz de durumlar nedir🥲
gizemvural bademommss__ bende 36 oldum çatı muayenesi henüz yapılmadı çok acıtan bişey mi merak ediyorum
Bebegimveben bademommss__ ben de bugün 36 oldum🙂 ikinci gebeliğim ilki sezaryendi ama yine de korkuyorum yaklaştıkça
M198935 bademommss__ bende 36.haftaya girdim 10 ocak gibi sezaryen günü belirleyeceğiz 3.dogumum heyecan dorukta
thetis20 Merhaba ben de bugün tam 36 oldum bu 2.gebeligim. Daha dogum çantamı bile hazırlamadım bi rahatlık var üzerimde.Gece saga sola dönerken cok zorlanıyorum sadece onun dısında bi sıkıntım yok.Siz ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora
bademommss__ thetis20 2 hafta da bir gidiyordum şimdi 1 haftaya düştü süreç haftaya tekrar gideceğim yani, benimde alt kemiklerim felaket ağrıyor🥲
Sumeyyealts 36+4 dünkü çatı muayenesinden sonra bugün nişanım geldi 1,5 cm açıklığım vardı ama bebek kanalda değil nolucak bilmiyorum 🤷🏻♀️ kasılmalarım da var
bademommss__ Sumeyyealts bugun akıntımı kontrol ederken bana da catı muayenesi yaptı doktor pembe leke gelirse korkma dedi ama su an regl sancısı gibi sancılarım var insallah dogumu tetiklememistie
Sumeyyealts bademommss__ evet dün çatı muayenesinden sonra bel ve kasıklarımda adet sancısı oldu dinlendim geçti, kanamam da oldu çünkü çok bızıkladı doktor doğumu tetiklesin diye galiba çatıya bakarken açıklığa da baktı parmaklarla kontrol ediliyor evet normal istiyorum nasipse 🙏
Aycannn06 Ben de 35+3teyim dün gittim kontrole doktor 37de gel doğum için testleri yapalım dedi nst de yapmadı gerek yok dedi normal mi yaa sizce aklıma takıldı
bademommss__ Aycannn06 hic nst ye girmedin mi bu zamana kadar canım ben 34. Haftada girdim bugun de girdim
Bsrnsyy 36+3 2. Gebelik korkuda var heyecan da var ilk gebelikte daha cesaretliydim korkum bile bu kadar yoktu hayırlısı hakkımızda inşallah
Izmirr359418 Bsrnsyy bizde 36+3üz az önce tuvaletimi yaparken bişey düştü baktım klozetin içine nişan mı akıntı mı anlamadım ama bütün bişey di klozetin içinde
bademommss__ gizemvural daha önce vajinal ultrason olduysanız onun parmakla yapıldıgını dusunun anlık bi acı abartılıcak bisey yoktu yani😅
Bsrnsyy bademommss__ amin cnm aslında varya herşey bir anlık biraz diş sıkıcaz rabbimin izniyle inşallah
Bsrnsyy Izmirr359418 valla 2.gebeliğim ilkte herşey hızlı ve kendiliğinden geliştı ne su ne nişan anlamadım şimdi de ilk miş gibi çoğu şeyi 2.doğumu yapacak biri olarak sanki ilk cahillikmiş gibi bilmiyorum şimdi ara ara kaşığımda belime ağrı oluyor ama sürmüyor şükür ama bi süre oluyor ağrı adet ağrısı gibi sonrada rahatlama geliyor takip ediyorum bakalım devam edecek mi