bebilique Hemşire bana tokluğu yemeğe başladıktan bir saat sonra ölç dedi ancak nette hep iki saat arayla ölçmeyi baz almış. Siz nasıl ölçüyorsunuz? Açlık normal tokluk biraz yüksek çıkıyor…
Sule0- bebilique yemekten bir saat önce açlık yemekten bir saat sonra da tokluğu ölçmen gerekiyor ölçüm yaparken kanı değdirdiğin çubuğun ucuna cihaza takarken kesinlikle temas etmemelisin ve deleceğin parmağın temiz olmasına özen göstermelisin
Pamuk bebilique 2. Saat diyabet hastaları için gebelik şekerin de 1. Saat baz alınır. Ağzına lokmayı koymadan olcuyorsun daha sonra ağzına lokmayı koyduktan 1 Saat sonra olcuyorsun.
Melike_4949 bebilique 2. Saat normal şeker hastalığı için gebelikte ilk 1. Saat baz alınıyor internetin ne dediği değil hemşirenin ne dediği önemli
bebilique Pamuk Hemşire de böyle yapmamı söylemişti, nette yazınca emin olmak için sordum teşekkürler.
Senatr Pamuk her gün bir kere açlık, bir kere tokluk ölçmemiz yeterli mi bu şekilde. Daha seker yüklemesi olamadım midemden dolayı takip edeyim diyorum evde.