Selvidaglar Selam kızlar premesis plus verdi doktorum günde iki kez iç dedi. Şiddetli bulantılarım var iyi geliyor gibi yeni başladım sayılır ama kullanan var mı merak ediyorum
EceAydn Selvidaglar banada bunu vermişti doktorum hiç işe yaramamıştı açıkçası. Hala mide bulantım kusmam devam ediyordu. Sonra zofere geçtim o çok iyi gelmişti 😌
ayseozbek Selvidaglar zencefillisini vermişti aşırı bulantim üzerine o dönemde içer içmez kusuyodum o yüzden şuanda içemiyorum yani hiç ise yaramadı sonrasında zofer verdi hala kullanıyorum. O olmadan gözümü açamıyorum 😭
SimaTuranAslankaya Benim önceki doktor oremesis vermişti hiç ama hiç etki etmiyordu yeni doktorum bunu görünce bi işe yaramaz bu deyip zofer verdi mide bulantılarım bitti bi araştırın derim
Ezgi14 Selvidaglar evet bir sabah bir aksam tok karninaydi sanirim ben faydasini gordum ama bekki bi sure yani 2 hafta kusmam durdu ama sonra devm etmisti ama azalmisti bir daha icmedim o yuzden
Zeynep21 Bana da zofer verdi ama işe yaradığını düşünmüyorum bir haftadır serumlarla ayakta duruyorum mutfağa bile giremiyorum