Basak Deletedmom_85 bende 3 defa transfer oldum ama tutmadı şimdi bir embrıyom kaldı geriye ondan önce hacamat falan denemek istiyorum öyle görünce merak ettim teşekkür ederim Rabbim size bağışlasın🥰
minik_kurabiyeee Teslimenursevil ayyy bu sefer çift çizgiyi gördüm vallahaa😍 bence hemen kan vermeyin biraz çizginin koyulaşmasını bekleyin veya adet gününüzü bekleyin hadi hayırlı olsun🥰🌺
minik_kurabiyeee Teslimenursevil aynen daha iyi olur bilirsiniz en azından olduğunu 😍 hayırlı haberler alın inşallah
MorKelebek54 Teslimenursevil sanki var gibi ama bilemedim sabah dah net olur hemen mi cikti bu arada kuzum
Blackatlas Teslimenursevil Merhaba eğer bu çizgi 5 dk içerisinde çıktıysa vardır diğer türlü kuruma çizgisi olabiliyor🙏🏼 hayırlısı olsun
Hazall23 Teslimenursevil Hayırlı olsun canııım Yarına kadar beta muhtelemen 100lere gelir diye tahmin ediyorum 🥰🥰
Cennet-polat Teslimenursevil su testteki çizgiyi ben net görüyorum yanlışım goruyorum anlamadım silik değil baya net gözüküyor kan tahlili verin insAllah vardir Allah’ım isteyen herkese nasip etsin
Meryeminannesi20 Teslimenursevil bayağı gözüküyor silik çizgi bide kaset test alsanız onlarda yanılma daha az oluyor sanki
NM_mom Canım dün ben böyle test yaptım silik çıktı bugün test verdim hcg 89.82 ile öğrendim gebeliğimi. Kan verirsen çıkar büyük ihtimal🌸