HelloooMomy Merve-metin aaa öyle mi onu da söylerim canım tabi ki. Bu ne oluyor peki? Yumurta rezervi o kadar uzağım ki ahahshaj
Merve-metin HelloooMomy yumurtlaman yeteri kadar oluyor mu olmuyor mu ona bakılıyor canım düşük çıkmaması gerekiyor gebelik oluşması için canım normal seviyelerde çıkması gerekiyor
Merve-metin HelloooMomy evet canım ben istedim dr öyle yaptı yoksa sadece normal hormonlara bakıp geçiyorlar benim hormonlarımda ve yumurtlamamda tembellik çıktı ilaç tedavisine başladım ben söylemeseydim belki farkedilmeyecekti bu
Merve-metin Mercan_35 evet onu duydum işe yarıyor mu gerçekten çay olarak değilde macun olarak duymuştum macun gibi şeyler yiyemiyorum çok yoğun geliyor yutarken mide bulantısı oluyor bende adetliyken mi kullanmam gerekiyor alayım kullanayım bari
Mercan_35 Esratufan eğer pik olmuşsa yani yumurtlama olmuşsa çatlaması için 3 havuç yiyorsunuz ki yumurta sağlıklı çatlasın👍 Çatlatma iğnesi gibi düşünün…
Esratufan Mercan_35 yaaa öylemi dün ovulasyon testini attıgımda bi arkdsda 3 havuc yeyin demişti akşamına akıntı gördm demekki etkisi var cidden çok sağolun 🙏🏼🥰
Mercan_35 Merve-metin bende macun,tentür,çay tüketemiyorum hapı çıkmış iyiki👍 adetliykende düzenli 3 ay kullanmak gerekiyomuş ama gebe kalırsanız bırakıyorsunuz 👍