aselelif06 Kızlar dişim çok agrıyor dolgu veya kanal tedavisi olacak. 8 haftalık gebeyim bu aylarda yapılıyor muydu
Gamzeli63 aselelif06 28 haftalıkken sadece dolgu yaptırdım ama diş hekimi doktordan tedavi yaptırabilir diye rapor istiyor bilgin olsun. Kendi bildiğim kadarıyla da 2. Tremaster da diş tedavileri yapılabiliyor. Sen doktoruna sorarsan daha kesin sorunun cevabını alırsın
Bus0672 aselelif06 13 haftadan sonra yapılıyorlar canım onu da üni hastaneleri yapıyor genelde 2. Trimester döneminde tedavi yaptırırsın en güvenli aylar o azman benimde dolgum düştü 13 haftada yaptırdım
KuzeyinAnnesi10 aselelif06 ilk 3 ayın geçmesi lazım kendi doktorundan izin kağıdı alıp yaptırıyorsun canım
Whitemom aselelif06 evet yaptırabilirsiniz. Ben yaptırdım 9+4 haftalikken. Doktorunuz rapor çıkaracak hastaya dis dolgusu kanal tedavisi yapıyor diye. Ona göre dişçi o kağıdı görüp yapıyor. + önlem amaçlı 1 kere progestan iğnesi vurul diyor kadın doğum doktoru. Diste ki enfeksiyon kana geçerse kotu dedi. Yaptırılması uygun ddi. Gittiğim doktor doçent. Tabi içiniz rahat etmezse yaptırmayın.
mrahika ikinci üç aylık süreçte öneriyorlar diş yaptırmayı, ben kanal tedavi ve dolgu yaptırdım 25-30. haftalarımda mecburen, yinede doktorunla görüşmen en doğrusu
aselelif06 Söylenilenleri haftalar çok ilerde nasıl dayanıcam ya . İlk randevuda danışacağım doktoruma inşallah bi sakıncası olmadan yaptırırım.
Bus0672 aselelif06 zaten kadın doğum kağıt istiyor diş doktoru o kağıtta olmadan yapmıyorlar görüşün ilk üç ay organ gelişimi olduğu için yapılmasını önermiyorlar tabi dayanılmayacak kadar kötü ise bence bi dr görüşün
Sevval41 aselelif06 ilk ve son trimesterda yapmıyorlar 12. Haftadan sonra yaptırabilirsin kanal tedavisi yaptırdım ben 20 haftalıkken