Mervecan1 naneliseker_ 4 düşük yaşadım okadar korkuyorum ki görünce çok şaşırdım. Son dusugumu 2 ay önce yaşadım
Funda54 Hayırlı olsun inşallah kayıplar sonrası insan inanamiyor anlayabiliyorum sizi Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin bende beş haftaligim korkular içerisindeyim inanamıyorum kalp atışını görene kadar da içim rahatlamayacak
Mervecan1 Funda54 sizede hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Mervecan1 Emine010922 kan pihtilasmasi varbiraz. Ayrıca rahim filmi sonucu hafif çöküntü var t noktasinda çok değil ama etki wdermi bilmiyorum . Normalde tüp bebek için gidicektim normal yolla hamile kalıyorum ama devamı hicbi zaman gelmedi bunda ne olur bilmiyorum belki bu kez tutunur
Mervecan1 Ulasss evet adetim geçti 5 gün . Bugün 6 günü . Uyku hali akşam uzerileri oturduğum yerde tatlı uyku geliyo gözüm kapaniyo. Mide bulantım var bide ateş basiyo baya normalde üşüdüm ama terliyorum bı kaç gündür
Mervecan1 Bbk88 teşekkür ederim tedavi görürken 2 ay önce hamile kaldım düşük yaşadım bu kez hiç beklemiyodum yeniden olucagini hastaneye gidicektim böyle oldu
Anneolmak38 Mervecan1 Sanırım mi ? Ayyy annesi ben geliyorum diyor sana resmen 😍😍 hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim