KFeyza_ burcinsagli Allah kolaylaylık versin canım ben beyaz leblebi mu yiyordum sürekli kaç haftalıksınn
Melikemrvvv burcinsagli aynı durumdayım peynir ekmekten başka hiçbişey yiyemiyorum günlerdir yediğim tek yemek tost ekmek arası peynir
Sumeyyeky burcinsagli ne dedilerse denedim ama prilam ilacı içmeden asla ama asla tek lokma yiyemedim 12. Haftada biter dediler 16. Haftada halen devam kafayı yicem 🤣 mutlaka doktorundan ilaç istemelisin
Kubra_haciomer burcinsagli doktorum bana prilam yazmıştı 36. Haftadayım hala kullanıyorum ilaç değil b6 vitamini içeren bir takviye doktora sorarsanız yazar size de. Çok rahatlatıyor.
Lalemmm12 burcinsagli çubuk kraker kaç hafta yedim 😃 13 haftalık oldum bazen hala midem bulanıyor kusuyorum primlam doktor yazsın çok çok iyi
yarenb prilam kusturmamak için sürekli uyutuyor doktorum dramamine yazdı günde 1 tane ama çok etkili💞
Anonimmmmmm Yemek yiyememek gebeliğe sıkıntı yaparmı benimde 8 haftalık her türlü yemek kokuyor asla yemek yiyemiyorum
Ayse95- Bende aynı durumdayim bulanti kusma halsizlik mafediyor gerçekten kullanmadığım bulantı hapi kalmadı hiç biri fayda etmedi 2. gebeliğim olmasına ramen en son çare hastaneye yattım serumlarin faydası oldu azda olsa yiyorum