Eminesahin1 Merhaba kızlar 17+6 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerinizin kiloları ne kadar acaba ? Benimkilerin biri 212 biri 201 gram
ecembugra53 Eminesahin1 merhaba 🙂 bende 17+ 5 im canım kilosunu hiç bilmiyorum 🙂 5 ocakta gidicem bakalım ne kadar olmuş
annelik_4 Eminesahin1 bende 17+4 kilosunu bilmiyorum yarın nasipse detaylı ultrasona gircm orda belli olur herhalde bilmiyorum ama ben 2 kg aldım şimdiye kadar çok bulantım vardı hiçbsy yiyemiyodum
Filiz-kkn04 Eminesahin1 haftasına göre fazla demişti bende hiç kilo almadım bebek kilolu diye şekerden şüphelendi normalmi kilosu
ecembugra53 Eminesahin1 tek cocuk canm🙂😅 cinsiyetini göstermiyor ne yaptıysak olmadı tekrar gştcem bakalım göstercek mi göstermezse ayrıntılı ultrasyona kalacak 😂
Taze Eminesahin1 2100 olarak doğdular 15 gün kuvezde kaldılar 2 olarak verdiler şuan 2 aylıklar 4 kg olduk ☺️
Eminesahin1 Filiz-kkn04 bana normal dedi ama hiç şeker falan bahsetmedi bende 1,50 kilo aldım ama kustuğum için alamıyordum
Filiz-kkn04 Eminesahin1 bende çok kustum yeni yeni yemeye başladım benim birazda bünyeden dolayı hiç 50 kiloyu görmedim Şuan 45 im ilerleyen haftalarda belli olur heralde şekerden mi oldugu demi
Eminesahin1 Filiz-kkn04 yani bencede ileride belli olur diye düşünüyorum bilmiyorum açıkçası ama bende yeni yeni yemeğe başladım 😀😀
annelik_4 Eminesahin1 dün aylık kontrole gittim 17 haftalık dynce bakmadı bile git dedi detaylı ultrason çekceksin dedi
ecembugra53 Eminesahin1 oh ne güzel🙂😅 biz bekliypruz kendini cok guzel saklıyor 5 ocak ta randevum var bakalım ne olucak
Eminesahin1 annelik_4 aaa çok ilginç gerçekten kendileri de ölçüm yapıyorlar aslında ben bugün aylık muayeneye gittim kafasını karnını kemiklerini ölçtü doktorum sma tabi detaylı ultrason ayrı ona da gideceğim
annelik_4 Eminesahin1 bugün gittim detaylıca herşeyini gösterdi banada ama biraz erken dedi kadın doğum doktorum beni yönlendirdi halbuki😀