Doga12 Yasadıgımı yasayan var mı doktordan cıktım 6 hafta 4 günlük hamileyim kalp atısı duyulmadı bt hcg ve pro değerlerim için kan alındı 2 gün sonra tekrar bakılacak cok korkuyorum
momormom Doga12 ben 5de gitmiştim kese bile yoktu garanti olsun diye 8de gittim kalp sesi için Canınızı sıkmayın bünyeden bünyeye değişiyor Sabredin inşallah duyarsınız
16eda16 Doga12 merhaba Allah güzel haberler almayı nasip etsin bende aynı durumdayım sen bebeğini gördün mü beni sadece kalp atışı mi yok suan
Ahsennesli Doga12 normalim baktı benimde 6+2 de vajinal muayene etmişti. Normaldir ama endişelenmeyin
Sibel_yay_46 Doga12 sakın korkma sakin ol dua et hayırlısı neyse i olsun canım korkma yani belki geç döllenmeden dolayı da olabilir ben de öyle olmuştu kötü düşünme ozlleikle zayıf biriysen biraz geç duyarsın
S7u8e6m7 Doga12 Ben de bebeğimin yedinci haftasında kalp atışını duymamıştım doktor bir haftailişki yasak demişti allaha şükür diğer hafta duyduk korkmayın
Kevserblt S7u8e6m7 bende 7+2 de gittim duyulmadı 6+6 ile uyumlu dedi 😔 bekliyorum 8. haftada yeniden gitcem ama içim içimi yiyor
ozgeerkan73 Doga12 sakin korkma güzel haberler gelicek benim de 6. Haftada duyulmadı tekrardan randevu alıp gittim duyuldu hiçbir sıkıntı da olmadığı söylendi , sende duyarsın canım inşallah sıkma canını bebekten bebeğe değişiyor
Seherr44 Doga12 ben 7. Haftanın sonunda gittim öyle duydum korkma 6. Haftada ben daha keseyi yeni görmüştüm çok normal