tortil21 Kizlar oncelikle merhaba 6+6 haftayim. Dun doktora gittim. Kese 15.6mm boyutunda. Kese arkasında kanama olduğunu ve bebeği göremediğini söyledi. 1 hafta sonra geri kontrole bekledi Beta hcgde 40binlerde cıktı.. progestan fitilini verdi. Sadece lavaboya gitmek icin kalkiyorum. Bebeğin görülmemesi normal mi ? Sizler kacinci haftada gördünüz ?
Ceylanim tortil21 morelini bozma ilk 6 7 haftada kese oluo bebrk gorunmuo diolar bamada oyle demisti 9 haftakik falandi bebegi gorduk si.di maslalahh 29 haftalik olduk yat dinlen dusuk tehlikesine karsi verilmistir progestan biraz mide bulantisi bas donemsi yapar ama kullan mutlaka cik etkili bi ilac saglikla kucagina almak nasip olsun inslalah
Gamzelibebek tortil21 size tavsiyem olumsuz hikayeleri çokta okumamanız stres faktörü bize de bebeğe de çok zarar veriyor bol dua edin elbet rabbim en hayırlısını güzelini yazmıştır. Güzel günler çok yakın emin olun. Bebeğiniz yeter ki sağlıklı olsun kalbinizi ferah tutun kimisinin 9 haftada gözüküyor öpüyorum
tortil21 Ceylanim masaAllah. Saglikla kucaginza alin insallah.. Okuduklarimi gorunce rahatim. Gec gorulme oluyormus. Doktor gormeyi beklerdim bos gebelikmi vs dedi... bekleyip gorucez hayirlisiyla.🙏 ilaci fitil olarak kullanmami soyledi o yuzden rahatim.
Sencer60 Ceylanim cnm vajinal usg de mi 6 7 haftalık görünmemişti bende dun vajinal usg yapti ama cok negatifte pozitiftd konusmadi ve tabi ben hep negatifi taktim aklima
Popmum Ben de 9. Haftada gördüm noktayı. Kalp atışları da aynı hafta belli belirsiz duyulmuştu. Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bence görmemeniz normal. Endişelenmeyin dinlenin bol bol.
Popmum tortil21 ah bu hamilelik işte böyle takılıp kalıyoruz ufacık şeylere ya bir şey olursa diye sizi çok iyi anlıyorum Allah kucağınıza almayı nasip etsin endişelerin başladığı yerde annelik de başlıyor ☺️
tortil21 Popmum malesef insan olumlu dusunmeye calissada bir yandan da olabilecekleri düşünmeden de olmuyo 😌 insallah sagolun🙏
tortil21 Gamzelibebek cok tesekkur ederim , moral veriyorsunuz sagolun🙏😍 haklisiniz okumuyorum aslinda, bilgim olmadigi icin minik arastirma yaptim diyelim😌
Sencer60 tortil21 suan varya aklimi icimi okumuşsun . Bende dun gittim normalde 5+3 olmasi gerekti.ama kese boyuna gore 5+6 görünüyor dedi.yolk sac var ama bebeğin tomurcukları görüyorum dedi.icime kurt dusurdu.haftaya tekrar bakcaz ona gore saglikli olup olmadığını netlestiricek.
tortil21 Sencer60 bana yolk sac dan bile bahsetmedi hatta onun ne oldugunu bilmiyorum😑 insAllah saglikla ilerler sureciniz Allah buyuk umudumuzu kesmeyelim🙏🙏
HayalYaren tortil21 sakın telaş yapma korkma.bendede ozamanlarda gözükmemişti ultrason makinesinden kaynaklanabilir farklı bi doktora gözüktünmü
tortil21 HayalYaren haftaya bir daha ayni doktora gidecem. Yine olumsuz seyler duyarsam kesinlikle baska bir doktora gidecem
Ceylanim Sencer60 morelin8 bozma kesinlikle ben cok tedavilerle gebe kaldigim icin vajinal baktirmadim hic brklerim dedim gec gorduk ama olsunm gorduk neticede 😊 acele etme sakın vajinal ultrasonu cok onermi drlar ilk zamanlarda israrci olma canim brkle ve asla morelini bozma 😊