Defnesmom_ mhmtsmy bende 38+1im kızım olucak ama ben 2 ocakta sezeryan olucam belki verilen tarihten önce gelir diyordum ama şuana kadar hiç belirtim falan yok. Güya kız erken geliyor diyorlardı beklesek bekler herhalde :)
Birannis İlk kızımın hiç gelmeye niyeti yoktu 0 sanciyla 41+1 de suni sancı ile doğdu şimdi yine kızım olacak 39+5 ama bununda gelesi yok bende diyorum ki benim kızlar girdiği yeri beğeniyor 🤣
Emd- Birannis benim kızlar da aynı birinci kızım 40 da kendi sancımla geldi ikinci yarın 40 oluyor gelen yok
Melodimm mhmtsmy Benim doktor 40 kadar bekliyor.Olmazsa ya suni yada sezeryan olur.Kendi sancim gelsin isterdim♥️
Melodimm mhmtsmy Benim de 5 Ocak görünüyor.Yeni yılın bebisleri olmak istiyorlar.Ama heran herşey ola bilir😂😂
mhmtsmy Melodimm ben hiç takmıyorum 2023 ya da 2024 olsun diye😁sağlıkla gelsinler de …hatta bu günler geçmiyor gelsin istiyorum bu yüzden😅
Melodimm mhmtsmy Şimdi doktorla konustum.Yarin çatı muayenesine çağırdı.Sen oldunmu muayene?Acıyormu acaba.
mhmtsmy Melodimm cuma günü oldum.normal jinekolojik muayene gibi..eliyle bakıyor birazcık acıdı ama kesinlikle dayanılmıcak bişey değil.bi de ben biraz kendimi kastım ,kasma rahat bırak
Defnesmom_ mhmtsmy normal bana daha zor geliyor o yüzden sezeryan olmak istedim başka bi nedeni yok:)