Kosem983 Selam arkadaşlar ben folik1 kullandım doktor marka fark etmez dedi ama önerdiginiz bir folik varmıdır🐞 Birde doktor 10. Haftadayim hala vitamin vermedi hangi haftalarda folik dışında vitamin kullanmaya basladıniz teşekküler 😊🌹
Selvidaglar Premesis plus kullanıyorum folik asit ve içinde başka vitaminlerde var b12 b6 gibi mide bulantısına da iyi geliyor
Gulsenagc Kosem983 marka farketmez ne demek ya ben folbiol kullanıyordum doktor degistirdim doktorum bana folbiol diğer lerine göre 5 mg daha etkili diye değiştirdi her bünye her ilaç bir değil genede kafaniza göre kullanmayın derim
Kosem983 Gulsenagc özellikle sordum oda fark etmez dedi eczaneye geldim ben sana folik1 veriyorum bu güzel dedi devlet hastanelerindeki ilgi oranı bu sanırım 😞 teşekkürler öneri icin🌹🦋
Aslihoros Foliwell kullanıyorum hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım 7 haftalığım devam ediyoruz az kaldı
Dilarakaan Kosem983 Kosem983 12.haftamda folik asiti kesti doktorum devacite geçtim ferro sanol ve magosit ile ama decaviti 3 günde 1 kez verdi ferro sanol’u hergün verdi canım . Magositide hergün verdi. Ben folik asit olarak Solgarın’kini kullandım çevremde tavsiye edeni çok vardı 😌
Ykusdil Folicus plus kullanıyorum bitkisel deniyor hamile kalmadan önce kullanmıştım 1 aya yakın doktoruma gösterdim güzel bu devam et dedi👍🏼
ecemtmr Eczaneden alıp başlamıştım 3 ay once Folidoce önermişlerdi, gecen ay doktoruma gıttım kullanıyor musun ne kullanıyorsun dedi- Folidoce dedim devam et bende onu yazacaktım dedi bilgilerinize.
Kestane 2 ay folidoce kullandım sonra bulantım için doktor premesis plus verdi. 14. Haftada omePa vm diye bi vitamine geçtim şuan onu kullanıyorum içinde folik asitte var