Eminetolga5559 Kızlar ayın 13 ünde ovitrelle vuruldum dün beta verdim 2.44 ve testte yaptım hiç çizgi görmedim bugün prodector test aldım çizgiyi görüyorum yanlış görmüyorum dimi lütfen biri baksın
Hiratuba Eminetolga5559 beta kanda daha önce belli olur, kanda çıkmadıysa gebelik testinde çıkması biraz zor. Dua edelim hakkında hayırlısı olsun 💐
Haticeongun Eminetolga5559 var gibi sanki canım umarım güzel sonuçlar alırsın yumurta büyütmek için ilaç kullandın mı yoksa sadece çatlatma iğnesi mi vuruldun
Emine010922 Eminetolga5559 var gibi bence artık test yapmayın iki gün sonra falan direk kan verin benim 11 gün negatif 17 gün kan verilemez direk
Haticeongun Eminetolga5559 ederim tabi Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin 🙏 kaç yıldır evlisin ne sorunun var canım
kizannesi16_ Eminetolga5559 çok belirsiz bazen yaniltabiliyor daha önceki testlerim böle çıkmıştı ama gebelik yoktu. İkigun sonra. Tekrar deneyin testi bence
Eminetolga5559 Deletedmom_85 ay inşallah vardır ya prodector test aldım yarın tam 14 gün olacak dün 2.44 çıktı beta
Haticeongun Eminetolga5559 2,5 yıldı oldu benimde pcos var bendede Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🙏
Efnanefnan Eminetolga5559 canim merhaba. Istmosel var bendr yazmissin .benimde var tedavisini oldun mu doktorlar ns diyor sana bunun icin tekrar gebe kaldinmi
Bbk88 Eminetolga5559 Benim de bu şekilde çıkmıştı testim ama benim baya beklemişti sizin kuruma çizgisi değil bence inşallah vardır reglniz geçti mi Eminetolga5559
Eminetolga5559 sakinanneee3 bariz görünüyo canım tek benim görmem imkansız tekrar bakarmısın bi telefonunun ışığını sona kadar açıp
Eminetolga5559 Bbk88 hayır canım ayın 13 ünde çatlatma iğnesi vuruldum yarın tam 14 gün olacak iğne vurulalı