Sulecakir Kızlar şimdi benim mide bulantim falan çok oluyor yemek yiyemiyorum diye annemlere gittim 2 hafta falan kaldım orda hiç midem falan bulanmadı. Yine kendi evime geldim halsizlik mide bulantısı hareket etmeme istegi falan oluyor acaba benim evimde birşey mi var ben anlamadım 😏 piskolojikmen midir acaba herşeyden titsiniyorum
Deletedmom_85 Sulecakir aynı durumu arkadaşım da gebeliğinde yaşamıştı. Sanki kendi evim, bulaşık makinem, dolaplarim, tezgahım her yer kokuyor ama kayınvalideme gidince kesiliyor sanki özellikle daha ziyade kendi evimde yaşıyorum bu durumu diyordu.
Enesinn_annesiii Sulecakir benim ikinci gebeliğim lohusalıkta da yaşamıştım bunu bence piskolojik ve yalnız olduğumuz için evin her durumuna hakimiz ve evimiz gözümüze batıyor ben kendimi okutmuştum ilk gebeliğimde ama bu durum geçmedi şimdi 2. Gebeliğim yine aynısını yaşıyorum dışarı veya başkasının evine gidince iyileşiveriyorum piskolojilerimiz biraz gidik galiba 😂🤦🏻
Yaren1907 Sulecakir bende öyelydim hala da ara sıra öyleyim ama ilk başlarda herşeyden tiksindim hiç bir sey yapamıyordum şuan 18. Haftalık oldum daha iyyiim cok sukur ama hiç geçmeyecek sanıyordum geçiyor size de öyle gelecek ama geçeçek bu dönem 🌸
Sulecakir Deletedmom_85 şimdi geçmiş mi peki. Çok ilginç değil mi mutlu değilim resmen üzerime ağırlık çöküyor hiç iş yapasim gelmiyor
Deletedmom_85 Sulecakir gebeliğinin ilerleyen haftalarında geçmişti diye hatırlıyorum. evet kötü bir durum ama yapacak bir şey yok maalesef
Sulecakir Enesinn_annesiii evet burda yanlızım gidicek bir kapım bile yok bütün gün kendimi dinliyorum malesef daha sonradan geçiyor mu peki
Enesinn_annesiii Sulecakir evet geçiyor sonra bu duygunun yerine çok güzel hisler alıyor sonradan çok güzel hissetmeye başlamıştım şimdide geçecek buda diyerek duruyorum bende yanlızım her gün evdeym lohusalıkta da evim kalabalıktı istedigim gibi evi toplayp düzenleyemiyordum herkes biseye karışıyordu öyle evimden sogumustum oda herkes gidince ailemle başbaşa kalınca düzelmişti
Yaren1907 Sulecakir bende 8 aylık evliyim ve gercekten geçmeyecek sanıyordum inanın geçiyor kaç haftalık hamilesiniz
Yaren1907 Sulecakir evet bende de öyleydi aşırı derece de kusuyordum safra bile kusuyordum hatta hiç geçmeyecek sanıyordum ama inanın 17. Haftaya gelin sanki siz o dönemleri geçirmemişsiniz gibi olucak🌸
ltfkdr Sulecakir benim ilk gebeliğimde de şimdikinde de aynısı oldu. Kendi evim dışındaki evler kokmuyor ama kendi evime daha kapıdan girer girmez sanki ağır bir koku heryeri deterjan sirke ile siliyorum ama bir türlü geçmiyor gelenlere soruyorum bişey kokmuyor diyorlar alıştım ben de artık doğum yaptıktan sonra geçmişti ben de bunda da öyle olur
aslhnkrts9 Sulecakir ilk 4 ay benimde öyle olmuştu dışarda misafirlikte çok güzel yemek yiyordum hiç midem bulanmıyodh eve gelince hiç yataktan çıkmak istemiyordum aç yatıyordum biraz zorluyo insanı ama geçiyo