Gzmmtrkmn Kızlar İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli Kurtköy civarı önerebilceginiz hastane, doktor var mı ? Bi de zorunlu sezeryan ücretlerini biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim. Ben de Kurtköy lokman hekime gidiyorum. Mecburi Sezeryan doğum 22,500.
Kubragnssvr63 Gzmmtrkmn ben saygi hastanesine gidiyorum zorunlu sezeryan şuan 11.500 ama yilbasindan sonra değişir tabi hastaneden memnunum ama ben şuan
ozgekader Gzmmtrkmn ben Pendik medipole gidiyorum şuanda normal 11 sezaryen 14 İsteğe bağlı sezaryen 16 ama tabi yılbaşından sonra hepsi değişir güzel hastane bende Kurtköy şeyhlide oturuyorum medipole takipliyim güzel doktorlar güzel hastane 😊
Gzmmtrkmn EylulAlyaMom evet ama paketi bana bildirdiklerinde 35 haftalıktım, o yüzden etkilemedi beni çok üzüldüm o yönden. Bilseydim en başta yaptırırdım çok fark var gerçekten
Gzmmtrkmn Kubragnssvr63 saygı da ilk oğlumun doğumunu yaptım. Doktorlar iyi evet ama ben iyi tecrübe yaşamadığım için 2. Doğumumu da lokman hekimde yaptım. Şimdi 3. Doğacak onu da lokman hekim düşünüyorum ama fiyat çok geldi. Başka içime sinen biyer bulursam değiştirebilirim..
Gzmmtrkmn ozgekader Pendik medipol de detaylı ultrasonumu çektirdim bende beğendim hastaneyi, doktorları nasıl peki?
ozgekader Gzmmtrkmn ben Emine ünlü değermenciye gidiyorum bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım çok memnunum çok araştırdım hastane doktor tercihim o hastane ve Emine hoca oldu pişman değilim öneririm 😊 detaylıda ki doktoru pek sevmemiş olabilirsin belki ama ben yinede memnun kaldım biraz sessiz sert biri gibi duruyo ama işini bence iyi yapıyo