Benay Grycaglar ben 33 haftadan itibaren 2 haftada bir gidiyordum şimdi 36 haftalık hamileyim artık haftada bir gideceğim
Kubracls Grycaglar 32+4 üm bugün muayene de bir ay sonra görüşelim dedi 36 da gidicem 2 haftada bir çağırması gerekmez miydi benimde aklıma takıldı
Grycaglar Sulecik Bende basında 3 ay 2 haftada bir gittim sonra Ayda bir gittim simdi 28 de gittim iki hafta sonra tekrar gel dedı hem hersey yolunca cok guzel dıyo hem sureklı cagırıyo anlayamadım 🤦🏻♀️
Sulecik Gerçi tüp bebek olduğundan olabilir 2 haftada bir çağırması beni bu zamaana kadar. Bende özlemiş oluyorum miniğimi iyi oluyor💕
Grycaglar Sulecik Belki sizinki o sebeptendır aynen bende özlüyorm ama bi skntımı var acaba dıye merak ettm doktormda pek söyleyp korkutmak ıstemez
Sulecik Grycaglar hayır merak etmeyin içinizi ferah tutun. Ben dediğim gibi hep iki haftada bir gittim ama herşey güzel gidiyor maşallahhhh🙏 Tüp bebek yaptırdığım doktoruma kalsa ayda bir gel diyor
Myhoney Sulecik bende tüp bebek yaptırdım.ayda bi çağırıyor.tabi ben merakımdan 3 haftada bi gidiyorum ama boşa yani🙈
Kubracls Grycaglar bence de öyle ama doktorum bir problem görmedi heralde 4 hafta sonra dedi bilemiyorum ki neyse ben dayanamam giderim 😂
Sulecik Myhoney ne güzell aynı kaderi paylaşıyoruz☺️ Çok şükür bu zamanları gördük. Bu arada eşime kalsa haftada bir görmek istiyor özledim diyor sürekli ☺️☺️
buseseylan Grycaglar 32.haftadan itibaren haftada bir çağırıp nstye bağlıyor doktorum..Şu an 37+4’teyim..