B1cnm Tennur keseniz aslında fasülye şeklinde beni uzunluğu erkeğe itti doktor demişse hayırlısı olsun bizimkisi sadece tahminn 🌼
Mslim Zynp_ yuzde 75 85 buyuk olasilikla dedi yani , ben normalde devlete gidiyorum cinsiyeti erken ogrenmek icin ozele gittim , bi sonraki randevuyuda devlete alicam onlarda kiz derse emin olurum
Sensizolmaz 2cibebis evet canım 4 ayllik doktor baktığı gibi erkek bebek önümüzdeki ay gel netlestirelim dedi ama kemik yapısı kız dedi Defa gittik bizim bebek arkası dönük en son secde şeklindeydi 3 kez gittiğimizde kıza benziyor dedi 33 haftaligim hala bacak arası kapalı Doktorda dedi arkası dönük olduğu için kız bende dedim her arkası dönük olan kizmi doktora dedim. Ses etmedi
2cibebis Sensizolmaz valla banada isste 11 haftalikti direk bacak arasi bos dedi kiz dedi sonra bakti bakti kiz kiz dedi sonrada bidahakine bidaha bakarz dedi 16 haftaliktada erkek dedi once bi kordon fln var dedi bnde bjsey anlamadm insAllah ayrintilida kiz der kiz bebek istiyorm bi oglum var sagliklari yerinde olsn insAllah
Sensizolmaz 2cibebis Rabbim gonlumuze göre verir benimde kızlarım var erkek bebek istiyoruz 5 hamileyim