Nurceyhan93 Kızlar merhaba , 23 haftayız her gittiğimizde yüz üstü yatıyor göremedik bi ☺️ sizde durumlar nedir ? Bebek hareketleriniz nasıl?
Tazeanne68 Nurceyhan93 bnm 25. Hafta sırtı dönüktü bizde göremedik geçen hafta yüzünü bende çok merak ediyorum 😀
seerappp Nurceyhan93 merhabalar bende 23 haftalığım cumartesi detaylı ultrason a gittim yüz üstü yatıyor uyuyor genelde sizin bebiş nasıl hareketlimi
Tazeanne68 Nurceyhan93 sen hafif hissediyorsan daha dışarıdan hareketleri görünmez kasları daha tam gelişmemiştir yavaş yavaş şiddetli hissedersin
Tazeanne68 Nurceyhan93 26 haftalık 16. Haftada hissetmeye baslamistim 20.haftada tam anlamıyla eşimde hissetmeye başladı artık daha şiddetli hareketleri acıtmıyor ama baya hissettiriyor
Burcu96 Nurceyhan93 35. Haftadan bildiriyorum göstermek istemeyince asla dönmüyor biz hala göremedik 😀
Gloria06 Burcu96 ya ciddi misinizzzzzz? Aaaaa.. ay ben de göremedim ama 30 larda kesim döner sanıyordum. Ay doğurana kadar görmezmişiz meğer 😀😒🥲🥲
Gloria06 Nurceyhan93 ben de 27.haftadayım hala bebeğimin yüzünü göremedim hep sırtı dönük eşek sıpası. Çok merak ediyorum yaaaa… hoca daha çook dönecektir diyor ama ee ne Aman ? 😢😀