Sinemm68 Kızlar adetime 4 gün kala dğn test verdim 0.2 çıktı bugün 3 gün var tüö belirtileri yaşıyorum pembe leke dahil geldi bu kadar belirtide normal değil çok değişik. Sizce burdan döner mi? 0.2 küçük işareti de yok
turkan403 Sinemm68 geç dolenme varsa olabilir benm de leknmem oldu hale regl gormdm yaptm test çıkmadı 🤷bnm idrara geç düştünüz bildm halde yapiyom orası ayrı 🤭🤣🤣 gününüz geçince verin inşallah döner yükseklir ben kızımda 5gun kala yapardım çıkmazdı belirtler de tavan olurdu kan verdm çıktı düşüktü iki günde bir ver kan dediler verdm hocam teste cikmiyo bnm ama dedm beli düzeyde bta hcg yukselmese düşmez dedi idrara🤷
Sinemm68 turkan403 ya şöyşe yumurtlama tarihi 15 aralık görünüyordu bi programda da 12 aralık bilemedim eğer 15/16 aralık yumurtlama olduysa henüz 10 gün anca oluyor ama cidden bu belirtiler asla ve asla olmaz ben de şizofreni gibi oldum
turkan403 Sinemm68 ewd öyle oluyo geç döllenme ilk kızımda beni deli eti regl olmuyom test yapıyorum yok kafaya taktım takı işte 1.2hafta snra kan verdm çıktı🤣🤣 inşallah siznde vardr bnm ikisi de öyle üçüncü de galiba cikmiyo sonradan hortlarsa blmyom uygulama baktn mi
Sinemm68 turkan403 ya sizde turkan403 ya adet geçtikten ne kadar sonra kanda çıktı benim ilkte de böyle oldu aslında kanda çıkmamıştı
Sinemm68 turkan403 ya bakalım belki benimde öyledir psikolojik desem değil zaten bir evladım var şükür hani o pembe leke neden gelsin demi yani insan hisseder ya illa var bir şey
turkan403 Sinemm68 aynen vala ben doktoruma sordm da beni azarladı kaynanma sordm burda başına gelen bikac kisiye filan sordm cevap gebelikten yana hep ilk defa geldi benmde başıma bakalım beklym 🤷
OnlyBaby turkan403 benimde geçti adetim 22 sinde olmuştum geçen ay, dün erken gebelik yaptım negatif yani. Bugünde göğüslerim sızlamaya başladı vücudum ödem topladı adet gibi yani, gerginimde. Keşke bi mucize olsa ama umudumda yok
turkan403 OnlyBaby hayat mucizelerle dolu ben umadim anda oldu iknci kızım güzel düşünün inşallah vardır sizin herkeste belirti olmayabiliyo bazen
OnlyBaby turkan403 pcosun var kilom var, 2 çatlama iğnesi oldu olmadı. Yani bilmiyorum ya hsg de çekildim temiz çıkmıştı 3 aydır takmıyodum kafama ama nedense şu bikaç gündür giriyorum buraya
turkan403 OnlyBaby kafaya taktikca olmuyo kilo rejm yaparsanız biraz belki olabilir eltim de ilkni rejm yapmsti öyle kaldı diye biliyorum pcos blmyom ne oluyodu🤷
Esmezgulcin93 Ben de gittim ulturasyonda bişey görmedi 2 tüp kan idrar testi bu sefer sonuç bekliyorum🥺
Sinemm68 sakinanneee3 göğüs büyümesi kararması ağrıması hiç bir adetimde olmaz, aşırı kasık bel ve kalça ağrısı ve bir kere gelen açık pembe bir leke