Blackkcat Yaseminnn2109 ben de merak edip bekleyenler arasında yerimi alayım,adaşım güzel haberlerden daha çok hakkında hayırlı olanı duy inşallah🩵
Ayselcnt Yaseminnn2109 hayırlı uğurlu olsun..sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah..💙 darısı benim ve isteyen tüm anne adaylarının başına inşallah..
sevalciftci Yaseminnn2109 bak dedik var diyee çok şükür ravvim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍🤲🏻🤲🏻
Yaseminnn2109 Ayselcnt inşallah gönlünüzden ne geçiyosa çok daha güzelleri sizin olsun ben iki senee bekledim Allahım sizi be tüm isteyen anne adaylarını bekletmeden en kısa sürede olur inşallah🤲🏻😍
Yaseminnn2109 sevalciftci Amin amin inşallah rabbim olmayanlarada en kısa sürede nasip etsin bekleyen isteyen herkese 🤲🏻😍
Donthappymom Yaseminnn2109 gözün aydın canım bende uzun zamandır bekliyorum amaa eşimle sürekli Yanyana değiliz olunca çocuk olmuyor sen bişey kullandın mı kendiliğinden mi oldu
Nunu20 Yaseminnn2109 hadi insaAllah 🤗🤲bende 22+4 haftalik 😁karnim büyüdü belirginlesti çok güzel bi duygu gercekten hele büyüdükce tekme atmaya basladikca karniniz cikmaya basladiqca sanki annelik hisleri canlaniyo insanin 🙈
Yaseminnn2109 Donthappymom kendiliğinden oldu vakit zaman bekliyorduk hep çünkü her iki taraftada sorun yoktu iki senedir istiyoduk nasip bu seneymiş 😊 inşallah bir an önce güzel haber sizde alırsınız
Donthappymom Yaseminnn2109 amin inşallah canım bugün benimde adetin ikinci günü sancım var ama gelen yok umarım olmam