heffalump18 Yaseminnn2109 Merhaba tabii ki sizi yanıltmak istemem ama ben regl günüme 4 gün kala merakımdan test yapmıştım aynı bu şekilde çıktı hatta testlerimizde aynı marka sanırım sizinle. Hemen kan vermeye gittim ve pozitif çıktı.
Vaveylaa_2727 Hicran57 merhaba sonucunuz nasıl uzun zaman olmıs gercı postu açalı ama ben yenı goruyorum 🥰
Merii54 Yaseminnn2109 benim sizden daha fazla silik çıkmıştı 3 kez test yaptım geçen hafta cumartesi kan verdim ve gebe olduğumu öğrendim sizde beklemeyin ne olur ne olmaz kan verin sonuçlar 1 saat içinde çıkar
Yaseminnn2109 Hicran57 yok hayır dediğim gibi beklememeyi tercih ettim adetimde normalde geçikiyo test yanıltır belki diye
Yaseminnn2109 Efnan-77 şuan eğer varsa bebiş daha onuda bilmiyorum son adet tarihinin üzerinden tam iki ay geçiktş
bebegimibekliyorum__ Kızlar adet günüm 17 si dün minicik bej rengi leke geldi damla gibi bile değil iki üç silmede geldi dünden beri yok adet mi başlıyor yoksa bebek olabilir mi test yapayım mı ne dersiniz yorumlarınıza ihtiyacım var 🥹
Mertsmother Yaseminnn2109 muhtemelen 5-7 hafta arasında hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇
Hicran57 Efnan-77 vallahi öyle adetiniz 15 gün geçtiyse bile zaten 6-7 haftalıktır neden sağlık ocağında bi kan vermiyorsunuz
Emruha26 Yaseminnn2109 benimde böyleydi hamile olduğumu sandım ama idrar yolu enfeksiyonum vardı o öyle göstermiş olabilirdi aradan bi kaç ay sonra geçince pozitif çıkmıstı daha netti ama içiniz rahat etmesi açısından bi sağlık ocağı yada kadın doğum doktoruna bi görünün isterseniz