Yaseminnn2109 Dün yaptım testi ilk bir dakikada değil ama beş dakika içinde bu şekilde oldur durdukçada daha belirgin oldu hamilemiyim yoksa testten yanılıyomuyuö ?
yenidenanne34 Yaseminnn2109 teste göre var görünüyor yine de kan tahliliyle dogrulamalisiniz hayirli olsun 🌸
Anonimanonim Yaseminnn2109 bence var hatta benim çok çok yeniydi bu testte seninkinden daha silik çıkıp, predictor early marka testte belirgin silik çıkmıştı. Bi de evine yakınsa predictor early al canım çok hassas hcg benim 8 idi onu göstermişti.
Zeynepamuk Yaseminnn2109 ben şuan hamileyim bende ilk yaptığımda böyle çıktı büyük ihtimalle hamilesiniz
Yaseminnn2109 yenidenanne34 bilmiyorum o kadar heycanladım uzun zamandır istiyoruz eşimde beklememi söylüyodu üzülürsün bak diye ondan gizli yaptım 😊 şuan gitsem verebilirmiyim ınu düşünüyorum
turkan403 Anonimanonim bende gecikme filan yok kaset tipi test yaptm çıkmadı hale regl de olmdm ama kasık bel ağrısı çekiyorum leknme olmstu bnm bu ayn2snde erken gebelik testi alsam çıkar mı eyer varsa
yenidenanne34 Yaseminnn2109 saglik ocaginda almazlar artik saat gec oldu çünkü acile yada özel hastaneye giderseniz verebilirsiniz
Cylnglsn @Yaseminnn2109 bence var benim de böyleydi 5 gün kala çıkmıştı fırsatın varsa acile gidip kan verebilirsin hayırlı olsun ☺️
Yaseminnn2109 yenidenanne34 anca eşim gelince gidebilirim uzak bu heycanla arabayı bende kullanamam teşekkür ederim 😊
Yaseminnn2109 turkan403 şöyle hemen değilde beş dakikada anca bu kadar 😊 sonra başka yerden baktım su damlatın falaan yazmış kuruma çizgisiyse gider falan diye öyle biraz kafaları yemeklik bir olay işte
turkan403 Yaseminnn2109 tamam vardr bak sabah yaptm 10dakika tutum çıkmadı🤷🤭🤣 kuruma çizgisi bnm de başıma geldi si damltm gitmedi en iyisi kan vermek ☺️
Yaseminnn2109 turkan403 hamilemiydin pekiii ayyy kafam öyle gidik ki anlamakta zorluk çekiyorum kusura bakma 🥲
turkan403 Yaseminnn2109 estağfurullah ne kusuru sorabilrisn istedini ilknde çok geç öğrendim ama hamileymşm iknci de kafaya çok takarsan olmaz derler bu doğru oda umadim anda öğrendim üçünü şüpeli smdi da regl olmdm cnku Kaynnam da bekle diyo evde yine testler negatif devam edy🤭🤣🤣🤷