Seymabal41 yildizali Yekta emir Selim Efe Yavuz Selim Sinan Arif Erdem Yusuf seyid Muhammed Buğra Tunahan Yusuf Kerem Ali
deletedmom11 Kocam beni kandırırsaaa ErtuğruL oLcak ben kocamı kandırırsammm Emir oLcak zaten büyük oğLmn adı da Efe 🙈 E harfine takdım gaLiba
Zynptunc Eliftotree Srknsmg ya çok güzel isimler... ben de Arden’i düşünmüştüm, eşimin adı da Erdem, uyumlu olur diye, eşim seslenirken karışırız dedi ☺ Sarp-Pars-Tunç arasında gidip geliyorduk, Tunç’ta kaldık 🙂
Srknsmg Pars poyraz barlas gibi guclu ısımleri seviyorum.😊oglum olursa bırgun demiralp olacak sanırım😊
BayanYaman Srknsmg barlas ismi benimde çok hoşuma gidiyor oğlum olsaydı adını barlas koyacaktık ama prensesim olacak adınıda Afra koycaz ama Afra Mila da koyabiliriz Mila isminde kararsızım hala 😊
HazelBaskal Göktug Gökalp isimleri de hos biz Alparslan koycaktik ama su ara gundemimizde Dağhan da var karar veremiyorum bir turlu🤔😕
deletedmom11 Caglaasya emir peygamber soyundan gelen demekmiş hoşuma gitti 🤗 ama eşim ertuğrul gazi delisi oldgndan tutturdu o olsun diye
Nuremm Bizim cinsiyet daha kesin değil ama doktor erkek gibi gözüküyor dedi 😊 ben Yusuf Ali , Yiğit Alpaslan, bulut Ali, yiğit uraz gibi isimleri birbirine çok yakıştırıyorum. Fakat eşim bir türlü karar veremedi 🤨☺
Dimplesgirll Nuremm babamın adı Yusuf kayınbabam ın Ali bende ikisini koymak istyrm ama ikna edemedim