Totuu Ben 27+1de gittigimde 1030 gramdi ama boyu soylemedi doktorum.zaten doktorlar boy soylemenin o kadar da dogru oldugunu dusunmuyor,cunku ultrasonla ileri haftalarda kesin bir olchum yapmak mumkun olmuyor.ona gore de kafana takma derim☺️Muhtamelen baska cihazla olctursen bashka sonuc alirsin
Esra03 Fatmakaya158 hayır canm normal benimki 15 gün önden gitmesine rağmen boyu 33 santim kilomuzda 1.340 gram ♥️
Fatmakaya158 Esra03 ne bileyim doktorumda sanki biraz kısa dedi ve bu haftada daha uzun boylularda var 37 40 cm felan diyen bile oldu
Esra03 Fatmakaya158 evet var kendim şeker hastasıyım 12 yıldır 23 yaşındayım ama napayım rabbim byle nasip görmüş jem canım minnet ben herkesten daha önce bebişimi kucağıma alıcam 😎🤫
Esra03 Fatmakaya158 şimdi 2 hafta bebebğim önden gidiyo yani bu da gelişimin tamamlar tamamlamaz kucağıma alıcam demek önden gittiği için daha erken pırtlatcam 😂😂 inş.
eMineHrn3807 eMineHrn3807 Canım doktora gittiğimde yazarım demiştim dokotra kontlrmize gittik bu gün 39 santim 1700 gram olmuşuz 🤭
Gizzy @eMineHrn3807 canım seninki önden mi gidiyor acaba? Benim de 28.hafta bugün gittim 1240 gram 39 cm'di. Doktor çok iyi kilosu da boyu da dedi. Seninkini görünce şaşırdım. :)
SevgibiR Bizde 26. Haftada 1080 Gr di boyu sormayi hep unutuyorum ztn😂 haftaya tekrar gitces bakalım ne kadar kilo almış bebekcik