asel_asl Sabahtan beri göğsüm midem cayır cayır yanıyor bişey önerin lütfen soğuk su içiyorum kahvaltı yaptım ama geçmiyor ne iyi gelir kızlar 👧
ElifKarata asel_asl bende de aynı durum oldu 30 .haftadan sonra doktor renni duo surup verdi çok iyi geldi bana.
amine4444 asel_asl canım yeşil elma be ayva mide yanmasına iyi gelir bende yiyorum yavas yavas ince kesip yemeyi dene bakalım
asel_asl ElifKarata ben daha 28 haftalığım her zaman olmuyor normalde akşamları oluyordu ama bugün biraz farklı 🤦🏻♀️ doktora da daha yeni gittim bunun için gidesim yok
ElifKarata asel_asl yediklerin fazla geliyordur çoğunlukla gece oluyor zaten uzaninca daha da cok olur yatarken yüksek yastıkta yapabilirsin.
Nilay-Duru Bir yemek kaşığı ya da yiyebiliyorsaniz bir kaç kaşık tahin yemek rahatlatıyor deneyebilirsiniz
Nilay-Duru asel_asl öyle hiç denemedim tahin tek başına etkili olmuştu ikisi de denenebilir doğal sonuçta 😉
Bimiyendis asel_asl yarım bardak süt, ekşi baharatlı şeylerden uzak dur, miden yanarken yatma, bir de her gün tahin ye tahin mideye çok iyi geliyor
Yalnizanne asel_asl ilk hamileliğimde çok yanmam olurdu dolaptaki soğuk sütten içince rahatlardım şmdi daha başlamadı ama başlarsa sabahları bitane kuru fasulye yutunca yanması geçiyomş diye duydum onu deniycm sizde deneyin isterseniz