Yassmiinn Merhabalar 32. Haftada hareket azlığı yaşayan varmı hiç hareket etmiyor değil ama sabahları fazla hareket yok eskiden sabah hareketlerine uyanıyordum ama artık öyle değil ?
_Anonimdenim Yassmiinn bizde 31 haftadayız ve bende su aralar sureklı tedirgin oluyorum bi kac hafta öncesinde daha çok hareket edıyordu suan nadir tatlı bısey yıyıp ıctıgım zaman edıyor 🫠 demek kı normal durum herkes bu konudan muzdarip gibi 😁
Yassmiinn tugcesakzci çok şükür 10 u geçiyor ama sadece sabahları uyandığımda hareket yok kahvaltıdan sonra başlıyor
tugcesakzci Yassmiinn ben de öyleyim bazen bir tık daha uyursam tekmeliyo resmen kalk da yemek ye diye 😂😂😂
Yassmiinn _Anonimdenim sanırım öyle gerçekten bu haftalarda bi duraksama ağırlaşma oluyor hareketlerde galiba 🤭
_Anonimdenim Yassmiinn bu Benım 2. Gebelık ilk gebelıgımde yanlış hatırlamıyorsam doktorum demişti ki 30. Haftadan sonra daha hızlı kilo aldıkları için biranda alanları daralıyor ama sonlara doğru yine hareketler başlıyor dedi
Yassmiinn _Anonimdenim anladımm benim ilk ve tecrübesiz olunca insan ister istemez tedirgin oluyor kontrolüme de var daha
Yassmiinn tugcesakzci önce bende öyleydim sabah 8 de falan kahvaltı yapıyordum sonra uyku düzeni bozulunca uyanamaz oldum haliyle bebeğimde aç kalıyor🤭