YuvarlanamayanPaanda Gmm41 benim 3 oldugu ve sütüm var şuan farkındayım genede doğumdan 1-2 gün önce başlayacağım planlı sezeryan olacak
Busraakay_26 Gmm41 stres yapma ne kadar gerersen kendini gelmez rabbim bizleri öyle yaratmış illa ki süt gelecek doğum sonrası bol bol su iç
DENIZ_55 Gmm41 ben kullandım geldi sütüm ama ekstradan şu ve kahve bol içtim sezeryan yaotim ben dogumu 2 gün sonra geldi sonrada gitsin diye ugrastik🥲
K-Canseven Gmm41 Bana göre erken. Daha önce doğum yapmış ve sütü verimsiz gelen annelerin doğum öncesi başlaması daha doğru. Zaten çoğunluk kadınlardan yeteri kadar süt geliyor. Bir se mastit sıkıntılı bir durum :/ belki sütünüz bol olacak sizi sıkıntıya sokacak. Şimdiden stres yapmayın lütfen.
atlasveannesi_ Canım 1 gün kullan anlarsın sütü durduramıyorum 6 gün önce sezeryan oldum ertesi günü kullandım fena bısı daha kullanmadım mastit olacaktım az daha ahahaha
Gmm41 Kızlar benden sütte gelmedi bu zamana kadar süt var mı yok mu onu da anlayamıyorum sıksam da elimle gelmedi 36.haftadayım normal mı bu
pembebiranneadayi Gmm41 Göğüs uçlarınızı çok uyarmayın erken doğuma sebebiyet olabiliyormuş kasılma var sanıp. Benimde gelmedi hiç, ben 40+3 de doğum yaptım doğumdan sonra gelmeye başladı ☺️
Anneoluyorumm00 Benim üçüncü gün geldi ona rağmen masitit oldum yani bilmiyorum şimdiden başlasan ne olur,sonra sütümün azaldığını görünce başladım bestlak a ,tabi önceden kulanan deneyimli annelere daha iyi bilir
Kediannesi1 Gmm41 korkmayın sütünüz gelir rahminiz doğum yaptığınızı biliyor çünkü sütün gelmemesinin tek sebebi emzirmemektir emzirmeyip sütüm yok der mama verirseniz bebek doyar sütünüz de inmez ama hemşireleri dinleyip bolca emzirirseniz sütünüz aynı gün iner eğer gecikirse de sağım yaparsınız zaten hastanede hoşaf falan içersiniz damladan daha etkili olur öyle çok çok fışkırır şekilde süt gelmesine gerek yok bebeğinize yetecektir gelen emzirdikçe de artacaktır