- sevgilikendim
Ben ilk ay klomen kullandım 10 gün sonra gittiğimde yumurtalıklar kendiliğinden çatlatmıştı ve doktor adet olana kadar ilişki önermişti ve sonuç hüsrandı ikinci ay klomen ve letu kullandım 10. sonra gttigimde yumurtaliklar büyümüştü çatlatma iğnesi kullandım 36 saat sonra ilişki önermişti ve 17 günümde adet oldum ve doktorum rahim testi istedi belki tüplerde tıkanıklık olabilir dedi bende bu ay tekrar deneyelim olmasa öyle yaparız dedim ve doktorum evde letu ilacın var dedi zatn 5 gün boyunca kulaniyorsun aynı şekilde 10 gün sonra tekrar randevu verdi yumurtalıklar için ve gttigimde bir sağ bir sol ikiside 20 mm olmuştu çatlatma iğnesi vuruldu tekrar 36 saat sonra ilişki demişti sonra iğnenin 14 günü test yaptım hafif silik çıktı dayanamadım gidip kan verdim devletee bir saat sonra çıktı 25 ti DHA yeni oluşan gebelikte iki gün sonra tekrar Kan verdim 207 çıktı dün keseyi görmeye gttik smdi 5+6 dayız DHA çok yeni🥰 bu sefer ve hiç beklemiyordum olmaz diyordum tedaviye ara vercem diyordum rabbim hayırlı gördüğü zamnda veriyormuş umudunuzu kaybetmeyin rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲