Esinarslan Merhaba bebek için yatak arayışındayız bugün işbir yatak,idaş,visko love mağazalarına gittik,hepsi farklı birşey söyledi,kimisi viskoyu önerdi kimisi yaylı,kimisi latex. Kafamız çok karıştı bu konuda bilgisi olan var mı?
e_blue_sky_a Esinarslan işbir den kiki isimli yatağı aldık. Bi tarafi 3yasa kadar sert diğer tarafı 3yas sonrasi. Gayet güzel ve yeterli geldi bize.
MelteM2cck Esinarslan ben ilk cocugumda ikeadan visco aldım hafif sert hatta doktor önermişti. Çok memnun kaldım. Hatta sakladım beşiği de ikea dan almıştım. 2.ye hamileyim. Tekrar ayni yatağı kullancam kılıfını yikicam mis
Safie2020 Esinarslan ben tek kişilik boyutunda aldım 3 yaş oğluma idastan almıştım kesinlikle önermiyorum yatak 1 ay olmadan çökme yaptı hiç ilgilenmiyorlar iade yok diyorlar desgisim için 10 günü geçti uğraşıyoruz
Yagmurinal Esinarslan yataş mini twiny sünger yatak aldım. Yorumlarını okuyabilirsiniz. Bebeklerin omurga gelişimlerini destekleyecek şekilde yapılmış ürün. Bir tarafı yenidoğan diğer tarafı 3 yaş üzeri için kullanılıyor. Çok tavsiye edilen bir yatak.