balimknmz Kaçıncı haftadasınız kızlar. 29+5 olduk . Şubat sonu mart başı gözüküyor doğum bakalım ne zaman gelecek 🥰 Neler aldınız bu süreçte birbirimizle paylaşalım ♥️
Nur_50 balimknmz 34+3 haftalığız 3 Şubat gösteriyor doğum bakalım 😃bol bol kış bebeği olacak diye zıbın aldım
Cansu-bora balimknmz 31+3 olduk bugün biz de bakalım şubat ortası gibi görünüyor hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza🥰
A12_S07 balimknmz 31+6 Şubat 15 gibi gözüküyor hayırlısı ile vaktinde doğsun bebisler agirlastim iyice hicbirsey yapasim gelmiyor haftaya artık çantamı hazirliycam fotoğraf çekimi yapilacak daha çok iş var 😐🥴
Yasanixxxx balimknmz 31+3 bizde şubat 15 16 gibi sezeryan olacagım icin ama bebeğim de haftasına uymayan gerilikler var doktor nezaman sezeryana alır bilmiyorum
Senayan 28+4 ben de sezaryen istediğim için şubat sonu mart başı olur diye düşünüyoruz😍 Mobilyaları geldi eşyalarını yıkadım işte canım çok ağırlaşmadan halledeyim dedim
Mucizeolsuun 32+2 dün kontrolümüz vardııı 37 haftada çatı muayenesinden sonra doğumu konusucağıız🥲şubatın ilk haftası gelir gibi😀hafta sonu da kıyafet yıkadım ütüledim yavaş yavaş toplanıyoruuuz❤️
Zeynep777 33.4 olduk Ocak sonu Şubat başı gibi olcak inşallah herkese su gibi doğum nasip olsun sağlıkla gelsin bebisler 🥰
Aliefezeyno 29 1 olduk bizde Şubat sonu olur diye düşünüyorum sezeryan olacağı için 40 haftayı beklemeyiz. 37 38 haftada alırlar diye düşünüyorum 10 ocakta hastaneye gideceğim belki o zaman netleşir
Ikimelekannesi_ Hilal0453_ 31 haftalık gittiğimde 2 hafta önde dedi doktor ve baş çevresi fazla gibi dedi.ilk kızım normal doğumdu.ama bunda ne olur bilmiyorum 🫣
Eminefidan Melos92 32 +3 bir haftadır kaşıntılar bende de var özellikle geceleri kollarım bacaklarım çok kaşınıyor yara oldu artık kasimaktan😕
A12_S07 Krtcm yok sezaryen değil normal doğum düşünüyorum inşallah nasip olursa 15 Şubat’ta günümüz doluyor