Egyildizz Bakalım bu hafta bizi neler bekliyor 38. Hafta ağrılı mide bulantili geçti bu hafta doguracakmiyim acaba 1 Ocak deniyor tarih olarak ama kısmet diyelim çok heyecanlıyım ilk bebisim sizin ne zaman doğum tarihi
Blueberry0 Egyildizz 38+3 haftaya salı doktorumla konusucaz doğurup doğurmayacağımı kararlaştırıcaz 🤣
berolsahin Egyildizz 39+5 teyim. Perşembe günü kontrolümde güzel kızımın tekrar ters döndüğünü öğrendim. Başı yukarı dönmüş yeniden. Yarın tekrar kontrolüm var eğer dönmemişse 28 aralık Perşembe tam gününde sezeryane gireceğim. Çok heyecanlı son günler ♡
Ozgeee22 Egyildizz 39+3 olduk heyecan dorukta ☺️ yarın kontrolümüz var bebiş kanala inmedi henüz baya bir çabalıyorum ama net durumu yarın öğreneceğiz tabi ☺️
BUSRA-2121 Egyildizz uygulamaya göre son 2 gün keyfini bekliyorum 🥲yalancı sancılarınız olacak kasık ve bel ağrısı uykusuzluk sizi bekliyor 🥹
Ilaydasy Benim de 3 ocak:) 9 ayim mide bulantisiyla gecti benim yanma felan olmadi dogurana kadar bulantiya devam😬
Ads0210 Bende yeni yıla kızımla girmek istiyorum normalden korktuğum için 29u cuma günü sezeryan olmak istiyorum ama çevrem susmuyor neden herkes çok karışır ki, ocakta doğur diye tuttturmuslar bı, sanki 3-4 gün geç dogurunca dünya degiscekmis gibi 😒
Egyildizz Ads0210 yaşından dolayı diyorlar doktorunuz ne derse o canınızı sıkmayın benimde eşim 1 Ocak olsun ilerde yaştan çok geri kalır problem olur diyip duruyor