Hatırlayan vardır geçenlerde post açtım yatisim olacak pazar günü normal epidural doğum istiyorum diye. Pazar sabahı 10.30 da hastaneye geldik 12 de muayene edildim ve hiç açıklığım yoktu 🥲Normal sancılara uyarı verilsin diye vajinal yoldan ilaç uyguladılar uzun ip tarzında içine iterek yalan yok acıdı ama dayanılmaz değildi. Ama açıklık için muayeneler aşırı derece ağrılı geçti benim için hatta resmen korkulu rüyam oldu.acibademde doğum yaptım bu arada hemşireler canım doktorum aşırı derece ilgililerdi ama ne yazık ki benim acilmam 24 saat boyunca sadece 1 cm olmuştu. Tabi 24 saatin 15 saati suni sancı çektim çok çok zor süreçti benim için ağrıları dayanılmaz derecedeydi ama ne yazık ki onca acı çekip açıklığım olmamıştı. En son suyum geldi ve suyla beraber hafif yeşil akıntı vardı direk aklıma bebeğin kakasını yaptığı geldi doktor da görünce beklemeden bence Sezeryane alalım çünkü acilman olacak gibi değil ve çok yoruldun yıprandin. Doğum travma oluatirmasn sen de güzel hatırlamalisin bir de zaten su da geldi akıntı da yeşil renk riske atmayalım dedi epidural sezeryan oldum eşim de zaten ameliyathane hemşiresi o da benle girdi tüm hemşireler tanıyordu bizi sohbet ederek gayet keyifli yirmi dk geçti tabi bdbegi ameliyat başladıktan beş dk sonra çıkardılar hemen şok oldum o kdar erken çıkmasına ama çok güzel geçti sezeryaneim. Bele batirilan iğne de asla acitmiyoe en doğru pozisyon yorgunmus gibi omuzlarınizi öne egmeniz iki dk içinde iğne yapılıyor. ☺️çok şükür bebeğim de sağlıklı ve tahmin ettgmz gibi kakasını yapmisti Allah’tan norma doğum diye israr etmedim böylesi daha iyi oldu. Rabbim hepinize kolay tek sancida doğum nasip etsin inşallah 🙏