MNisa-18 Remzos 38+1 bel ve kasık ağrılarım var gece 3 4 kere uyanıyorum🥲 perşembe günü Altan muayene olacam bakalım
Remzos Gulsahhdd az önce oldum çatı muayenesi 3 saniyelik bi ağrısı var ağrı dediğimde dayanılmayacak bişey değil asla korkulacak bişey yok mus 😊
tubatastan Ben geçen hafta oldum hiç korkulacak birşey değil , sonrasında bişey de olmadı. Şuan 38+1 sanki hiç doğmayacak gibi sıfır belirti 🤣
Umaymomy 38+1 bugün muayene ve nst de hiç bir şey çıkmadı . Hiç bir belirti yok yalancı sancı bile hiç doğmayacakmış gibi 🥹 Kız bebek erken gelir dediler kandırıldım 😂 Bu arada benim dr um da çatı muayenesi yapmıyor 👌
Remzos Umaymomy bana da hep öyle dediler kız sabretmez vs diye valla benim kız sabırlı olcak heralde 😅bende de nst de bişey çıkmadı valla
Skarakas Remzos 2 ocak sezaryen tarihim 38+1 bugun iyice baski yapiyor ara ara agrim oluyor ama su an icin normal şeyler bakalım ins beklesin biraz daha da 2024 dogumlu olsun diye uğraşıyorum
Remzos Skarakas kesinlikle yeni yıla doğsun diye bende çok dua ediyorum 2 3 günle eski yılda kalmazlar inşallah