tkuubra Cuma günü 37 oluyorum inşallah. Miğde bulantım var çok gıcık😄 ve akıntım var ama su akıntım acaba yavaştan suyummu geliyo anlamış değilim. İlk gebeliğim bu arada. Yarın kontrolüm var doktora soracağım umarım erken falan doğurmam dua edin🤍
sedanrgnll1654 @Bus123_ 37+1 ve zor uyurken dönemediğim için mi bilmiyorum geceleri uyurken sürekli ıhh çekiyorum istemsizce çok hareketli de değil yarın kontrolüm var artık gelsin diye herşeyi yapıyorum
Bus123_ sedanrgnll1654 Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm bizde de durumlar aynı
Melekk59 HMH merhaba bana da 23. Haftada aynı şeyler söylendi plasenta önde geliyor normal yapamayabilirsin bekleyelim dediler 32. Haftadan beri bebek başı asagı indikçe plasenta yukarıda kalmış normal ilerliyoruz suan
HMH Melekk59 benim de 21. Haftada söylendi sonra 25 ve 29da biraz daha uzaklaşmış dendi bakalım inşallah iyice yukarı çıkmıştır normal şansım vardır ☺️ benim de umudum bebek aşağı indikçe plasenta yukarı çıkar inşallah 😇
Heidihat Momela acilman olursa biliyorsun benimde 37de yaptı açılma felan yokmuş halende bişi olmadı 38de nst var gene artık doğum haftasına girdikçe çağırıyor insllh kendiliğinden gelir sancı doğum olur Perşembe 38olacagim
Momela Heidihat oy maşallah ya darısı bana ben birde çatı da can çok acıyor mu diye de korkuyorum o yüzden tedirgin oluyorum
Heidihat Bus123_ ben hep bu haftada karnımı ortasında hissediyorum bebeği sertlik orada karnımın kenarlar boş üst boş hep altta birikti elimi dokunuyorum sertlik göbek deliği tarafta sancı çıkmadı açıklık çıkmadı bu hafta38olacagim yavaş yavaş açıklık fekna olsun istiyorum kanala girmiş olsun istiyorum ki haftaya ocağın ilk haftası doğumum olsun nasipse oturduğum yerden kalkmak istemiyorum bnde
Kubra_haciomer Bus123_ 2 gündür kasıklarımda regl sancısı var 🥲 ve hep geceleri geliyor korkuyorum doğum sancısı mı diye . 36+1im daha 🥹
Bus123_ 071018 daha vok küçük ilerleyen zamanlarda düzelir ben 37 haftaya geldim ana her doktora gitmeme bir sry dediler şimdi de karın çevresi küçük dediler cuma günü kontrol var rabbimin dediği olur bol bol dua edip tevekkül edin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
071018 Bus123_ teşekkür ederim inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız bende 30. Haftadayim şuan bir sonraki kontrol de soracağım bu durumu