blogmomies Pinar0624 Elisa ve Esila çok fazla var. Başka isimlere de bakıyorsanız eğer başka seçmenizi öneririm 😍
XBirmelekannesiii Pinar0624 bende elisa koymaya karar verdim bence çok hoş bir isim ama büyüyünce nasil olcak acaba 😃
Pinar0624 @"blogmomies eşimle ortak olarak tek beğendiğimiz isim diyebilirim. Farklı olarak güneş 🌞 ismi de hoşuma gidiyor
Pinar0624 XBirmelekannesiii hiç bir fikrim yok isim çok önemli anlamı da hoş . Bu isimdeki çocuklar karakteri nasıl oluyor bilmiyorum
Merve171214 Pinar0624 daha 27 günlüğüz şuanlık bir şey anlaşılmıyor ama ağlayan bir bebek değil sakin uykucu emmek için zorla uyandırıyorum ama emerken de iştahlı 😊
Eylemsiii Pinar0624 yeğenim var Elisa maşallah sessiz sakin çok tatlı maviş gözlü sarışın bir bebek 😍 hatta dua ediyorum benim kızımda öyle olur inşallah diye 🥰
mrsmom_ Pinar0624 yorumumu okur okumaz instada sira mercanin hikayesine bakar mısınız kadin isimler konusunda cok bilgili ve yetkin tamda bugün paylasim yapti bu isme dair
Pinar0624 mrsmom_ evet . Paylaşımını da gördüm elisa ismi için AIDS hiv virüs isminin kısaltılması yazmış