Buseamaikizlerburcu Meryem20 cnm bendeki erkek belirtisi sendeki kiz belirtisi olabiliyr kesin net bisey yok yani herkeste farkli farkli
Esra93 Meryem20 İki oğlum var ikisinde de farklı belirtiler oluyor inanmayın böyle şeylere hayırlı olan olsun :)
Buseamaikizlerburcu medinenur bnm kalcam cikti karnimda cok sivri top gibi bide cirkinlestim ama erkek
medinenur Meryem20 benim kizlarim 15 haftalikken belli ettiler kendilerini bazen 12 haftalikken de gösterirler
baharselotanem09 medinenur neyi biliyorsunuz anlamadım,belirti diye bişey yok o bunyeyle alakalı,bende 36+2 haftalık hamileyim dediğiniz şeyler bende olmadı,genelleme yapmayın,demek ki sizin vücudunuz o şekilde olmuş 👍
tazeanneck baharselotanem09 aynen katılıyorum genelleme yapmak çok saçma insanların kafasını karıştırmayın kız da öyle olur erkekte böyle olur diye bir şey yok eskiden kalmış cahilce düşünce bunlar. Herkesin bünyesi farklı herkeste farklı belirtiler olması çok normal 👌🏽
Dnzcngz Kız belirtisi erkek belirtisi diye birşey yok. Böyle şeylere inanmayın. Herkesin gebeliği kendine özeldir. Birine olan diğerine olcak diye birşey yok.