Ceydakrtpe22 Kızlar nefes darlığı yaşayan vaf mı aramızda yaşayan varsa ne gibi çözümler buluyorsunuz Hamılelikte
Mnos-332 Ceydakrtpe22 ben yaşıyorum 25+3 haftalığım tek yumurta ikizlerine hamileyim çok çabuk nefesim daralıyor
Mnergn Ceydakrtpe22 33 haftadayım ve yaşıyorum oturunca özellikle ama böyle sürekli hareket halinde olunca rahatım
Bburrcu Ceydakrtpe22 valla benımde cogaldı nefes darlığı camasırı içerde kurutuyorum deterjandan daralıyo bazen uykudan kalktıgımda daralıyo telefonda yada karsımdakı ınsana bısey konusup anlatırken bıle nefes nefese kalıyorum sankı koa astım hastasıyım yada cok kosmusumda dalak şişmiş gıbı cozum bulamadım ama annelerın dediği gıbı ıkı yastıkla yatmak ve bacak arasında yastık koyup yukseltmek bıraz fayda edıyo🥰
Hilalaktscbk Ceydakrtpe22 28+1 deyim galiba son 1 aydır yaşıyorum bunu böyle boğazımı sıkıyorlar sanki kalp atışlarım yavaşlayınca uyanıyorum gibi hissediyorum. Kat kat yastıklarla resmen oturur pozisyonda uyuyorum bide 9dan sonra yeme içmeyi bıraktığımda rahat oluyorum onu farkettim. 🥲
Whitemom Ceydakrtpe22 kalp hastasıyım 10 haftalik hamileyim nefes alamiuorum hamile yastığı aldığımdan beri nefes alamama boğulma hissiyatı gitti geceleri.
SumeyyeTpl Aynı sorun bende de var 25+2 yim şuan çok fazla nefes darlığı yaşıyorum oturduğum, uzandığm uerde nefesim yetmiyor resmen.Uyurken yastığımı yükseltmeliyim galiba bunu anladım cevaplardan
Momela Ceydakrtpe22 bende aşırı olmuştu hastanelik oldum yatış verdiler pıhtı atabilir dediler oksapar iğne kullanmaya başladım 26. Haftadan Şuan 36 . Haftadayız doğuma kadar kullanacağım öylece daha iyiyim nefesim falan