Alinimm2022 Evet çok merak ediyorum. İlk gebeligimde çatlak hiç olmadı. İkinci de olur mu? Deneyimli annelerden cevap bekliyorum. Tabi ki bebegim sağlıklı olsun çatlak hiç sorun değil ama insan tabi ki olmasını istemiyor
Hnd_01 Alinimm2022 ben ilk hamileligimde 6-7 kilo almıştım.karin bölgemde ve kasık bolgemde çatlaklarım olmuştu.simdi ikinci hamileliğim 40 haftaligim.5 kilo aldım toplam.hic çatlağım yok.karnin büyümesiyle alakalı bence.benim hala karnım çok küçük.fazla gerilmedi.ilk hamileliğimde daha büyüktü karnım.
Smyye0303 Alinimm2022 bende olmadı canim hatta bu ikincide daha çok kilo aldım ona rağmen çatlamadi bence bizim deriler esnek yada iç karin 😅😂
Alinimm2022 Hnd_01 ay ne güzel valla kaç kiloyla hamile kaldınız ben ilkinde 14 kilo aldım ama çatlamadım şükür şimdide kilo olarak ilkiyle aynı gidiyorum ama karnım daha hızlı çıktı ikinci gebeligimde
Hnd_01 Alinimm2022 ben 68 kiloyla hamile kaldım.boyum 1.72.hic bulantim kusmam da yoktu ama 62 kiloya düştüm.migrenim var.her gün baş ağrısı çektim.dusuk tehlikem vardi.igne çok kullandim ilk haftalar.simdi 67 kiloyum.40 haftaligim.bnnde ikinci hamileliğim ama çok garip şekilde karnım ilkine göre çok daha küçük .bebişim en son 3.100 Gr di.sanki 2 kilo taşıyor gibi görünüyor karnım 😅hiç 3 kilo gibi durmuyor
Alinimm2022 Smyye0303 ay inşallah olmaz bende de ya aslında iç karnım hiç geniş değil karnım çok çabuk çıkıyor çünkü şu an 15 haftalığım ama karnım baya var 😏
Tugce48 Alinimm2022 ben ilk gebeligimde 22 kilo aldım ama karnım gec cıktı hiç çatlagım olmadı her gün hindisttan cevizi yagı sürdüm karnıma. Bunda 15 haftalıgım ama karnım cıktı kilo almadım daha ama karnım kasınıyor inşallah çatlamaz
Alinimm2022 Tugce48 ikincide daha erken çıkıyor galiba bende tam 15 haftalığım çıktı karnım. İlki sezaryen miydi benim karnım değil ama sezaryen dikişlerim kaşınıyor
Tugce48 Alinimm2022 evet sezeryandı dikişlerim şimdilik kaşınmıyor. Hindistancevizi yagını tavsiye ederim hem dogal zararsız kimyasal degil hemde güzel nemlendiriyor ben bu gebeligimde de sürmeye başladım
Alinimm2022 Hnd_01 ay çok iyi valla ben hızla alıyorum kilo bakalım kaçla kapatırım haftalık yarım kilo ala ala gidiyorum 🙈
Hnd_01 Alinimm2022 olsun yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun.dogumdan sonra emzirirken de veriliyor zaten 😍