Aneeemm elimizde hiç bir şey yok ki çıkamıyoruz da eve en başta her şeyimiz vardı ev araba birikim iş kurcam diye hepsi gitti üstüne baya bir borç yaptı babama taşındık mecbur arabada onundu bir sürü sorunu çıktı arabanın eşim de doğru düzgün iş bulamadı babamdan altın aldık vs hiç birini ödeyemedik bir sürü olaylar oldu oda eşime kızdı tabi bende her zaman bazı şeylerin istemeden olduğunu ama dikkatli davranmaidgini söyledim babama kaç kez savunmadım asla en son stresten ağrılarım çıktı hastaneye gittik eve geldim babam baya bir bağırdı eşim yüzünden bende napayım kocam o benim ayrıca insan bı bebegi sorar iyi mi değil mi ben onun derdindeyim senin dediklerini önemseyemem şuan dedim ağlıyordum zaten bebeğe bir şey olcak diye oda kocansa git napıyorsanız yapın dedi bende eşyalarımı topladım gittim arkadaşımda kaldık bir kaç gün o arada benim özür dilememi beklemiş bende sırf bebeği sormadı insan torununu bmerak eder diye kızdım kapının kilidini değiştirmiş herkese demiş beni zarara soktular arzu da onu destekledi bir özür bile dilemedi diye bizde kaynanamlar geldik burda da sürekli her şeyde sen eşini tutamadın söz geçiremedin vs diyorlar eşime soylesem ailesine kızıyor