Aneeemm Nesfur41 ben de ada çayı içiyorum hareketleri yavaşladı çok yürüyüş de yaptım ben de idrara çıkarken sancım oluyor neden bilmiyorum Çarşamba günü kontrolüm var bakalım doktor ne dicek inşallah Çarşamba günü doğuma alırlar artık korku var ama mecbur yani illa bu çocuğu doğurmak zorundayım 😂😂😂
Aneeemm Ankara-58 evet yaaa ben de makinası yok du ben de poşet çay almak zorunda kaldım zararlı aslında ama paketin bitmesine 3 tane çay kaldı 😂😂😂
Aneeemm babymomy_ yaaa amin inşallah darısı başıma Çarşamba günü kontrolüm var inşallah doğum olur o gün 🥰❤️
Sym35 Aneeemm son 5 günn benim. Aşırı heyecanlıyım hergün bugünmü doğcak acaba diye bekliyoruz. Korkmana gerek yok vücudumuz doğurma konusunda donanımlı yaratılmış. Hamileliği geçirdiysek hepimiz doğurabiliriz. Kolay olcak diye düşün öyle olur inşallah 🥰🥰
Aneeemm Aysealty Sym35 70812 amin inşallah sağ salim doğsunlar inşallah bakalım önce hangimiz doğuracak aramız da 1 gün var 😂😂
Yessiimm Aneeemm uygulamaya göre 39 günümüz kaldı ama ben erken gelcek gibi hissediyorum 🤭 Korku , heyecan hepsi var çok fazla düşünmemeye çalışıyorum o doğum anını kimsenin doğum hikayesini okumuyorum ki etkileniyorum sonra bol bol okuyup dua ediyorum 🌸🥹
Sym35 Aneeemm bugün kontrolüm vardı daha yeni geldim ve kahverengi bi akıntı geldi doktor muayne ettikten sonra. doğum belirtisi olabilirmi nst de sancı çıktı sıklaşınca gel dedi ama açılmam yok.
Gamzeazem Aneeemm son 1 ancak bugünde kontrolde hiçbir belirti yoktu açıklık yok sancı yok kanala girmemiş haftaya p tesi gel suni ile başlatalım dediler çok korkuyorum
Arzuanne Benim her yanım doğsun istiyoru valla ama yeterki zamanında gelsin şuan 32 yoruldum artık bir şey mi olcak demekten stres yaşayıp oda etkileniyor mu demekten
Aneeemm Arzuanne zor valla ya insan hareket etmeyince acaba bişi mi oldu niye hareket etmiyor en ufak bisyi insan kafasına takıyor Allah yardımcımız olsun
Aneeemm Baahar4549 benim de hiç belirti yok Çarşamba günü kontrolüm var bakalım ne dicek doktor sağ salim gelsinler inşallah ☺️
Ayfrizmm Aneeemm uygulamaya göre son 1 39+6 🙈😬ama çok çok zorlanıyorumyatakta dönemıyorum kasık ağrılarından normal olarak ilerliyoruz ne açılma ne sancı var 🤔 - ama kasık ağrısı süründürüyor resmen
Aneeemm Ayfrizmm sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini bu sene de herkes geç mi doğuruyor ne😂😂😂