Kubra_ali 7+2 haftalık hamileyim aşırı derecede sol kasık rahmime cok yakin ağrım var sertlikte var ayağa kalkamiyorum ne yapsam geçer hergün ayrı bişey çıkıyor 😑😑😣😣
deletedmom11 Daha dur yeni döLLenmiş nokta kdr bebek 🙈 o 9 at oLanaaaa kadarrrr kaç ağLıcan kaç kramp çekcenn kaç uykusuz kaLcannn anne oLcan sen nazLanma bakiiiim 🤗🤗 güçLü oL iLk haftaLar kasık ağrısı şişmiş karın gaz sancısı ani giren krampLar normaL 👍🏼👍🏼
Kubra_ali deletedmom11 annem hep derdi anne olmak kolay mi derdi suan annemi anlıyorum insanda sadece korku oluyor iki gün sonra kalp atışı için gidecem sanki önünde 2 yıl var gibi ya atmazsa ya duyamaz zam 😑😑😏ama çok güzel duygu ilk gebelik az nazlı olalım 😊
deletedmom11 Kubra_ali 😂😂 kız şimdiden anneni anLıyosan eğer doğmdan sonra ayaklarına kapanırsın annenin şahsen ben öyleydim 😂
deletedmom11 Kubra_ali kız kork diye demiyorum yani çekecekLerini hep anneme yoruyodum ben oda böyleydi oda çekti oda bğyüttü bu ağrı ondada wardı diye diye kadın gözmde kraLiçe oLdu çıktı haLbuki eskiden böyle değer weren biri değiLdm anne miydi anne o kdr