Melekde Bugün aradım 27500 dedi doruk Nilüfer Kemal Köroğlu diye bir doktor için. Ziya hocayı bilmiyorum öğrenen beni de etiket yapabilir mi.
Asli16ozz Melekde Nilüfer doruk için fiyat iyi demiş yeni yapılan hastane ve otel gibi arkadaşım kasımda doğum yaptı orda 28 demişlerdi doktoru dışarıdan olunca doktor fazla almış demişti öğrenince arkadaş yazacak size de haber veririz
Asli16ozz Melekde ziya cetin fiyatları iyi oluyor diyorlar fazla üstüne koymuyor birde cekirge dorukta dorukların ilk hastanesi olunca orasi da fazla almıyor eskisi gibi bakalım ne diyecek fiyata
Melekde Asli16ozz ben ziya hocaya henüz gitmedim ama ona gidip memnun kalırsam fiyatta makul olursa doğuma oraya giderim diye düşünüyorum
Cokomel16 Asli16ozz çekirge doruk 20 bin lira dedi doktor canım sezaryen normal aynı fiyat 😊 Nilüfer doruk jimer 25 miş bilgin olsun
Asli16ozz Cokomel16 aaa iyi barı çok değilmiş canım sabitlendirme yapcak mısın sen bende haftaya gidicem konuşup sabitlendireyim dedim ağustosta zam oluyor hastanede çekirge dorukta mi dogurcan şimdi
Cokomel16 Asli16ozz bir sonraki muayenemde oluyorsa sabitlerim Nilüfer doruk bize daha yakın orayı düşünüyorum şuan için yine de nasip tabi fiyatlar tekrardan artmaz umarım
Asli16ozz Cokomel16 bende 2 hafta sonra gidicem konuşucam sabitlemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh
Umrankrkt Sbealyihnan merhabalar ben de cumartesi günü kürtaj olma niyetimiz var acaba siz nasıl bir süreç geçirdiniz anlatabilir misiniz