Yagmurakyurek 31haftalik gebeyim vajnal kaşıntım başladı beyaz akıntım var bu enfeksiyon isaretimi 5ocakta muanem var gidince bir doktoruma sorucam ama sizlerede danışmak istedim tehlikeli bir durum varmıdır acaba
Yavru-kus Yagmurakyurek canım bende oldu hem yanma hem kaşıntı üstüne birde böyle peynirimsi akıntı vardı meğersem mantar enfeksiyonuymuşum
seymmnr Yagmurakyurek 5 ocağa daha çok var acil servise başvurup idrar kültürü falan vermen cok iyi olur yüksek ihtimal mantar olmuşsunuz aynı şeyleri yaşadım fitil verdi kullandım geçti bol su ile destekledim. bence beklemeyin 5 ocağı 🫶🏼
Yagmurakyurek Yavru-kus bende yanma yokta çok kasinior evet benimde beyaz akıntı en çok dışarıda yürüyüş yaptığımda çok gelior kokuyor peki sana ilaç verdiler mi ?
Yavru-kus Yagmurakyurek evet vajinal fitil verdi doktorum ben 20 gündür kurtulamadım bu illetten fitil kullandım aradan 5 gün geçti tekrar başladı şimdi tekrar kullanıyorum fitil geçmezse kültür testi yaptıracağım 5 ocağa kadar bekleme çünkü ilerliyor biran önce vitil alıp kullanman gerekiyor doktorun gerekeni söyleyecektir sana ben birde travazol krem kullandım
Yagmurakyurek Yavru-kus benim ici kasinio vajna içi bacak aram falan değil siz vajnanin icinemi travazol krem kulandiniz 😱bebeğe zararı yokmu
Yavru-kus Yagmurakyurek tamam işte benimki de öyleydi tam içine değil ama azıcık dışa doğru sürüyordum kaşınan yerlere bir zararı olmadı
yig Benimde kaşıntım var ama vajinada değil idrar yaptığım yerde tam içi kaşınıyor buda mi mantar enfeksiyonu oluyo acaba böyle olan oldumu