38+2 de sezeryan olmuştum. Bebeğim 2.300 doğdu yani çok zayıftı. Sende de aynı olursa sakın korkma. Sana tek tavsiyem yanında sana sadece moral verecek yardım edecek kişiyi tut. Benim eşim yanımdan hiç ayrılmadı. Ve sezeryan olacağın için sakın pijama takımı alma, gecelik al. Ben pijama takımı almıştım bin pişman olmuştum, asla bacağını kaldıramıyorsun. Depend almıştım 2 gün hastanede onu kullandım çok rahattım. Depend al unutma. Ama gecelik almış olsaydım başımdan geçirir rahat giyerdim. Yenidoğan bebeğin odadaki mini küvez gibi yatakta rahat etmeyebilir, biraz sert onlar. Ben evden düz anakucağı getirip onda yatırmıştım ve rahatça uyumuştu. Sen istersen battaniyelerin üzerine yatırır yumuşak zemin hazırlarsın. Çok ağlarsa anla ki aç.. bana kimse demedi bende dedim bu niye ağlıyor meğer açlıktan. Sütüm asla gelmedi. Sezeryan olacaksın seninde gelmeyebilir. Sana tavsiyem yanına mama ve biberon getir. Ben anne sütüne en yakın “ Hipp mama ” kullanıyorum. Ne olur ne olmaz al derim. Emzikte getir gece onunla uyur. Ben oğluma hastanede mamayı içirdim öyle uyudu ki . Mutluydu. Şuan oğlum 3 aylık.. gayet iyi. Herşeyi oluruna bırak aklına ne gelirse yap çekinme. Kimseyide takma. Anneler hisseder. Yapar. İyiyi doğruyu anlar. (Aa mamamı veriyorsun diyen kişileri evimden kovdum) .. takma yani. Sadece bebeğine odaklan.