Burcinn00 Genelde doktorlar hep öyle sen moralini bozma değerin iki katına çıkmış zaten keseyi görmeden önce hep bi ümitsizlikte onlar 🤕
graphblues 1000 değer üstünde vajinal ve 2000 üstüne karnında ultarson görünür o yüzden bekle 2 günde bir kan ver ikiye katlanoyorsa devam eder hiç morali bozma değerin gayet iyi
Burcinn00 [bilinmeyen] 421di ben gittiğimde beta haliyle gözükmedi haftaya tekrar gel bakalım dedi gittiğimde 3000lerdeydi yine gözükmedi alttan muayene ile baktı o zaman gözüktü evde gebelik testi yaptım çift çizgi çıktığımda çok inanma onlara dedi moral bozmayı seviyorlar yani
Sencer60 Burcinn00 3000 de vajinal baktığında moralini bozmus olmasi ne kadar sacma ya .karindan baksa hani bir nevi anlarim ama vahinal usg biraz daha erken herseyi gosterir.yahu bu dr lar moral bozmaktan baska bir halt etmiyorlar ya.
sydtns [bilinmeyen] neyine ümitli konuşmuyor ? Adetim 1 gün geçmişti 200 çıktı 2 gün sonra 500 2 gün sonra 1900 Şimdi 5+4 üm bence artışları takip et dikkat et yorulma vs Bana doktorum böyle dedi. Hatta ben kimseye gebelik var demeyeyim deyince oda gönül rahatlığıyla anne oluyorum de dedi
Tosuncuk [bilinmeyen] canım zaten şuanda görmesi çok zor değerin 1000 lerşn üstünde görebilir oda alttan muayneyle değerinde gayet iyi çıkmış ve artmış canını hiç sıkma ben ilk gittigimde öğrendigimde 36 lıydı doktor o kadar güzel konuştu ki gözünü korkutmasın çabuk yükseliyo zaten dedi hiç korkma canım böyle doktorlar neden kötü oluyo anlamıyorum bide gebelere
ebrarmom08 [bilinmeyen] benim degerim 730 du ilk sonra 1946 oldu ama doktorum kalp atsni duymadan gebesin diyemyiz dedi baska doktora git istersn