Elfckmn Kızlar 24+2 hamileyim birkaç gündür özellikle otururken kuyruk sokumunda ağrı oluyor 15-20 dakikadan fazla oturamiyorum kalkıp gezmem ya da uzanmam gerekiyor böyle bir durum yasayan var mı
Rabiul Elfckmn benimde sorunum var oturamıyorum kemiğim batıyor yürürkende kalçama ağrı giriyor kitlenip kalıyorum doktorum oturma simidi önerdi doktorum onu aldım 🤷🏼♀️ eczanelerde veya medikallerde var 150 tl civarı
Melismeydan Elfckmn bende öyleyim 24 haftalığım uzun süre koktukta sandalyede oturmamak gerekiyor uzanmaya çalışın
Elfckmn Rabiul Rabiul evde vardı aslında bizim onu kullanmayı deneyeyim öyleyse teşekkür ederim benim ikinci gebeliğim bu ilkinde böyle bir şey yaşamamıştim o yüzden farklı geldi demek ki olabiliyor umarım daguma kadar sürmez
Elfckmn Melismeydan çalıştığım için mecburen gün içerisinde sandalye ya da koltuktayimnama yürümeye çalışıyorum arada ayağa kalkıp normal mi ben onu merak ettim sizinle haftamız aynıymış demek ki bu haftalarda oluyor kiloyla ilgisi var mı acaba siz kaç kg aldınız toplamda