tunahansmom Kızlar 21 haftalığız bebiş karnımda hareket ederken (sanırım dönerken) çok az bi acı gibi değişik tuhaf bir şey oluyor normal mi bu 🥹
Gozdecaner tunahansmom normal bende 32. Haftayla birlikte hareket ettikçe özellikle yürürken altıma yaptım yapıcam korkusuyla hareket ediyorum 🥲🥲
Edos123 tunahansmom bende de oluyor canım bazen nasıl dönüyorsa böyle kasılıyormus ağrıyormus gibi dimi hemen geçiyor ama
Denisdenis tunahansmom çok normal 30. Haftadayım sanki biri içerden tırmalamış gibi hissediyordum bikaç gündür bugün doktora gittim meğer popişiyle ittiriyomuş orayı 😂
tunahansmom iremm00 Gozdecaner ben bazen hapşururken akıntı gibi bi şey hissediyordum ama meğer dediğin gibiymiş 🤣
tunahansmom Edos123 aynen kendini içimde kasıyormuş gibi hareket etti bende acaba yer mi dar geliyor diye düşündüm 🥹
yenibiranne16 tunahansmom ben 14.haftadayım ve çok bariz hissediyorum ilk gebeliğim sancı gibi de değil gibi de kelebek kanadı çırpması gibi garip bir his ve bebeğim maşallah pek hareketli hissettiriyor kendini 😂😂