Momsday Haftada kasılma olması normal mi kızlar , birkaç gündür devam ediyor yarına randevu aldım ama tedirgin oldum açıkçası
nb- Momsday kasılma derken tam olarak nasıl bi şey yani sürekli kasılıp gevşiyo mu ne kadarda bir oluyo ?
Momsday Kasılma derken Tatunya karnım birden sert oluyor , dayanılmayacak bi ağrı değil ama hareketlerimi yavaşlatıyor istemsiz rahat hareket edemiyorum
ruveyda123 Son 3 ayda başlıyor yalancı kasılmalar sizde biraz erken başlamış magnezyum kullanmanız gerekebilir dokturunuza danışın derim
Tatunya Momsday çok teşekkür ederim. İlk gebeliğim ve daha önce yaşamadığım için kasılma denilince ne anlamam gerektiğini bilmiyordum.
Mavi_kelebekK Bende 19+4 üm kasılma şeklinde değilde adet sancısına benzer sancılar oluşuyor ara ara hafif hafif içten içten bende biraz tedirginim
Laylaaa Momsday bende o haftalarda çok yoğun kasılmalr yaşadım hatta 18. Haftada daha çoktu doktora gittim acile gittim :) korkulacak bişi yok bebek yer açıyor dendi :) çok şükür 31. Haftamızdayız kanama, ağrı, sancı yoksa korkmayın.
Elifdddd Laylaaa bende 31 deyim suan kasılma daha cok oluyor dimi benım gğnde 5 4 defa oluyor kasılıyor sonra hemen geçiyor
Laylaaa Elifdddd günde 10 defaya kadar normal dedi doktorum 10 dan fazla kez kasılma olursa doktora git dedi
Elifdddd Laylaaa o kadar olmuyor normal demekki peki karında gerginlik normal mi 1 hafta var daha gidince sorucam
Elifdddd Laylaaa dünden beri gergin karnım ya bebek oynuyor ondan sıkıntı yok ama bebek sanki içine sığmıyor gibi korku oldu bendede😭
Laylaaa Elifdddd benimde oluyor hatta bir taraflı batmalar olmaya başladı dün akşam karnımın sağ tarafında batma ağrı hissettim saatlerce bugün kontrolüm vardı artık normal olur dedi 31 haftalığız